Ειδήσεις
Tags |

Υποχρεωτική για τους φιλάθλους η ταυτοποίηση του εισιτηρίου διαρκείας και του εισιτηρίου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό


Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2024-25 ή μεμονωμένο εισιτήριο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR στις 06.10.2024 (5.15 μ.μ.) ότι πριν προσέλθουν στο γήπεδο θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν ταυτοποιήσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Λόγω της νέας νομοθεσίας, κανείς φίλαθλος δε θα έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, αν δεν έχει ταυτοποιήσει το εισιτήριό του στην εφαρμογή gov.gr wallet. Για τους ανήλικους φιλάθλους, η είσοδος θα επιτρέπεται σε όσους συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους, ή οι κηδεμόνες τους έχουν μεταφέρει τη συνοδεία του ανηλίκου σε τρίτο ενήλικο πρόσωπο μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους φιλάθλους να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στην παραπάνω διαδικασία προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και ταλαιπωρία. Σημειώνουμε ότι η ευθύνη ταυτοποίησης ανήκει αποκλειστικά στον κάθε φίλαθλο, όμως οι φίλαθλοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διαδικασία μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία μας (Χαρίτου 12), ώστε να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες.

Ακόμη πιο γρήγορα, μπορούν να βρουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, πληροφοριακό υλικό καθώς και οδηγό χρήσης της εφαρμογής, στη διεύθυνση του Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης : tickets.gov.gr

Προηγούμενο άρθρο Αναφορά στο Αθλητικό Πάρκο Παλέρμο - Γράφει ο Σωκράτης Βασιλάκος - Κοινά και Καλοπροαίρετα* (Α΄ Μέρος)
Επόμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Η επιβίωση του αγροτικού τομέα είναι εθνικό θέμα