Ειδήσεις

Το Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας ν. Καρδίτσας στηρίζει τους αγρότες


Το Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας ν. Καρδίτσας καταδικάζει την ωμή καταστολή και βία της κυβέρνησης απέναντι στους αγωνιζόμενους βιοπαλαιστές αγρότες της περιοχής μας. Χτυπά κάθε προσπάθεια ανάδειξης, διεκδίκησης και λύσεων  στα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα τους.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η καταστολή σε βάρος των αγροτών και να αποσυρθούν   οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν κάνει κατάληψη το οδικό δίκτυο.

Εκφράζουμε την  αλληλεγγύη  μας  στο δίκαιο  αγώνα  των αγροτών.  Η  ίδια πολιτική που τσακίζει το αγροτικό εισόδημα, τσακίζει το εισόδημα όλου του λαού με  ακρίβεια στα τρόφιμα και σε όλα όσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε. Είναι αυτή η πολιτική της Πράσινης Ψηφιακής Μετάβασης, της υλοποίησης στα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, της ιδιωτικοποίησης και  εμπορευματοποίησης της υγείας, η πολιτική που έχει εκτινάξει το κόστος ενέργειας και της ζωής μας στα ύψη.

Είναι   αγώνας κοινός απέναντι στον κοινό αντίπαλο. Συναντηθήκαμε στους αγώνες για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών, για την διεκδίκηση υποδομών και σχεδίου αντιπλημμυρικής προστασίας, για την αναπλήρωση τους εισοδήματός μας. Συναντηθήκαμε μαζί όλο το προηγούμενο διάστημα σε κοινούς αγώνες που δώσαμε για την ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας και την επαναλειτουργία του κέντρου υγείας Παλαμά.

 

Προηγούμενο άρθρο Τ.Ε. ΚΚΕ Καρδίτσας: Οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Ν. Καρδίτσας θα τελέσει μνημόσυνο, στη μνήμη συναδέλφων του