Ειδήσεις

Το Κ.Δ.Α.Π Το Παιδικό Στέκι απλώνει ευτυχία και δυναμώνει την Φλόγα της καρδιάς


Το ΚΔΑΠ «Το Παιδικό Στέκι», στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων, που σκοπό έχουν την καλλιέργεια της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ευαισθητοποίησης των παιδιών ,φιλοξενεί την δράση «Απλώνω Ευτυχία- Δυναμώνω την Φλόγα της καρδιάς».

Η δράση «Απλώνω Ευτυχία- Δυναμώνω την Φλόγα της καρδιάς» οργανώνεται από τον εκπαιδευτικό Μάριο Μάζαρη,καλώντας όλες τις εκπαιδευτικές δομές να συμμετάσχουν σε ένα άπλωμα της ευτυχίας, με απώτερο σκοπό να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Φλόγα- Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ».

Το άπλωμα της ευτυχίας πραγματοποιήθηκε στο Κ.Δ.Α.Π «Το Παιδικό Στέκι» στις  17 Ιανουάριου 2024. Οι μαθητές με την βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού αποτύπωσαν σε λευκές μπλούζες, τι σημαίνει ευτυχία για τον καθένα από αυτούς. Ακολούθησε το άπλωμα των ρούχων – το άπλωμα της ευτυχίας-στον εξωτερικό χώρο του Κ..Δ.Α.Π «Το Παιδικό Στέκι», σκορπίζοντας χαμόγελα στους ανυποψίαστους περαστικούς. Στόχος του «απλώματος της ευτυχίας» είναι να υπενθυμίσει στους ανθρώπους ότι η ευτυχία κρύβεται στα πιο μικρά  και καθημερινά πράγματα της ζωής.

Και το άπλωμα της ευτυχίας συνεχίζεται, στηρίζοντας οικονομικά το φιλανθρωπικό οργανισμό «Φλόγα- Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ». Η συγκέντρωση χρημάτων θα γίνεται στο Κ..Δ.Α.Π «Το Παιδικό Στέκι» έως τις 26 Ιανουαρίου 2024, όπου ακολούθως θα πραγματοποιηθεί κατάθεση σε επίσημο τραπεζικό λογαριασμό της «ΦΛΟΓΑΣ».

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο κόσμο και να σκορπίσουμε ευτυχία!

Προηγούμενο άρθρο ΑΣΚ: Ξεκινά η προπώληση για τον αγώνα με την ΑΕΚ betsson
Επόμενο άρθρο Ημέρες και ώρες υποδοχής του κοινού από το Δήμαρχο Σοφάδων