Ειδήσεις

To νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας


Παρά τις αντίξοες λόγω της πανδημίας συνθήκες και λίγο πριν η περιοχή Μαγνησίας ενταχθεί στις περιοχές αυξημένης επιτήρησης, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου στην έδρα του συλλόγου, στην Άλλη Μεριά του Βόλου. Η κ. Βάια Κουρομπλή ως Πρόεδρος και η κ. Ιουλία Τσιμπίδα ως Γραμματέας της συνέλευσης διεξήγαγαν την Απολογιστική διαδικασία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Αρχικά η Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ., Ελένη Παπαλοπούλου-Τσέργα,  καλωσόρισε τα μέλη του Συλλόγου και, τονίζοντας την ανάγκη να συνεχίσει ο Σύλλογος δυναμικά το έργο του, ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για τη διετή συνεργασία.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Αντιπρόεδρος Δήμητρα Ρουσιώτη, που έκανε απολογισμό της διετούς δράσης του Συλλόγου στο διάστημα 2018 – 2020 και ο Ταμίας, Χρήστος Βαϊόπουλος, έκανε τον οικονομικό απολογισμό, ενώ η όλη διαδικασία συμπληρώθηκε από την έκθεση οικονομικού ελέγχου, που διάβασε εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής ο Νίκος Βλόντζος.

Αφού ψηφίστηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση ο οικονομικός απολογισμός  και τα “πεπραγμένα”, εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή, η οποία, αποτελούμενη από τον Απόστολο Τσέργα ως Πρόεδρο, τη Μαρία Παπαευθυμίου ως Γραμματέα και τη Δήμητρα Ρουσιώτη ως μέλος, διεξήγαγε με άψογο τρόπο την εκλογική διαδικασία και ανάδειξε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα 2020 – 2022.

Ύστερα από τη συγκρότηση σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τη διετία 2020 – 2022,  έχει την εξής σύνθεση:

Τακτικά Μέλη

  1. Πρόεδρος: Ελένη Παπαλοπούλου-Τσέργα
  2. Αντιπρόεδρος: Γιώργος Βλόντζος
  3. Γραμματέας: Απόστολος Τσιώτας
  4. Ταμίας: Αναστασία Κουτσοπούλου
  5. Κοσμήτορας: Ελισάβετ Κατοίκου
  6. Έφορος Χρήστος Βαϊόπουλος
  7. Μέλος: Μαρία Πόπωτα

Αναπληρωματικά Μέλη

1     Βασίλης Ταμπαθάνης

  1. Γιάννης Ντελής

Εξελεγκτική Επιτροπή

  1. Νίκος Τσιμπίδας
  2. Νικόλαος Βλόντζος
  3. Ιπποκράτης Τσέργας

Τα μέλη του νέου Δ.Σ.  ευχαριστούν θερμά τους συμπατριώτες  τους  για την προσέλευση στη συνέλευση και τη συμβολή τους στην ανάδειξη νέας αρχής. Καλούν, επίσης, όσους κατάγονται από την περιοχή του Δήμου Σοφάδων (όχι μόνο την πόλη των Σοφάδων, αλλά και τα γύρω χωριά) να γίνουν μέλη του Συλλόγου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421048988 και 6945173417(προέδρου), Εmail: Συλλόγου sofaditesmagnisias@gmail.com, και Προέδρου lenkopt@gmail.com

Το γραφείο του συλλόγου (Αγ. Αθανασίου 1, Άλλη Μεριά Βόλου) είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη, 6.00 – 8.00 μ. μ.

 

Προηγούμενο άρθρο Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων του το Fashion City Outlet
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας