Ειδήσεις

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η Λευκή Νύχτα στην Καρδίτσα


Είμαστε έτοιμοι  Έμποροι και Καταναλωτές να συναντηθούμε ξανά το βράδυ της Λευκής Νύχτας που θα γίνει στις 04/10/2024 . Το ραντεβού μας αυτό, που πλέον έχει παγιωθεί κάθε χρόνο , θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της Παρασκευής με πολύ μουσική, με πολύ χρώμα , με πολλές προσφορές από τα καταστήματα της Καρδίτσας και για πρώτη φορά με πολύ χορό που θα συνοδεύονται από παραδοσιακή μουσική από όλη την Ελλάδα.

Οι επισκέπτες , οι κάτοικοι και οι Έμποροι της πόλης , θα ζήσουμε ένα γιορτινό κλίμα, ένα κλίμα που θα μας κάνει όλους να πιαστούμε χέρι χέρι και θα κάνουμε τον μεγαλύτερο κύκλο που θα σηματοδοτεί την όμορφη σχέση που έχει ο Εμπορικός Κόσμος της Καρδίτσας με όλους όσους τον τιμούν.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Καρδίτσας έχει ως στόχο του την δημιουργία συνεχούς σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και αυτό προσπαθεί να το κάνει πράξη μέσα από ενέργειες που θα βγάλουν τον κόσμο από το σπίτι τους , θα τον κάνουν να χαμογελάσει , να περάσει όμορφα…και να κάνει τα ψώνια του έξυπνα και οικονομικά.

Τα λέμε λοιπόν από κοντά την Παρασκευή στην αγορά της πόλης μας…

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας Νίκος Γανιάς στο Ηχόραμα 100,8
Επόμενο άρθρο Άρχισε η λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου Καρδίτσας