Ειδήσεις

Θάβουν την Ουκρανία πιο βαθιά – Του Κώστα Βλάχου


Πιστεύω πως οι  Ουκρανοί   μπήκαν από μόνοι τους, ή μάλλον  τους έβαλαν, στη φάκα  και το τέλος τους θα είναι μαύρο εκεί.  Και  λόγω αυτής της ενέργειας θα είναι μαύρο παντού.

Ποιοι  ‘’μεγάλοι  ηγέτες‘’, πολιτικοί  ή στρατιωτικοί   της  Ουκρανίας, πήραν   την απόφαση , ή συμφώνησαν,  να  επιτεθούν   στο  Κούρσκ  χωρίς αεροπορική κάλυψη;  Σκέτη αυτοκτονία. Και ένας  φαντάρος το γνωρίζει αυτό.  Εαν το 1974  είχαμε αεροπορία στη Κύπρο  τα πράγματα θα εξελίσσονταν διαφορετικά.

Βλέπουμε πως οι Ρώσοι  χτυπάνε ανενόχλητοι  με την αεροπορία  στο Σούμι  από όπου έχουν πρόσβαση στην περιοχή  που κατέλαβαν οι Ουκρανοί.

Θα   τους  κόψουν τις προμήθειες   σε τρόφιμα και πυρομαχικά  και ο χειμώνας που δεν αργεί   θα τους εξοντώσει  . Θα  πεθάνουν από την πείνα  και το κρύο.

Αυτό  ουδόλως απασχολεί  τους εξουσιαστές , έχουν δηλώσει πλέον τους στόχους τους   ξεδιάντροπα  εκεί .Στόχος ήταν  η  Ρωσία. Λέω ξεδιάντροπα  γιατί  έπρεπε  να σεβαστούν σχεδόν όλα  της Ουκρανίας τα νεκρά παιδιά. Δεν μας ενδιαφέρει η Ουκρανία είπαν μερικοί  ωμά.

Εάν βέβαια  οι δυτικοί  ρίξουν μεγάλες δυνάμεις  στο Κούρσκ  ώστε η κατάσταση να παγιωθεί εκεί, τότε η Ουκρανία  θα καταστραφεί ολοκληρωτικά  από πυρηνικά ,όπως και πολλές άλλες χώρες.

Δυστυχώς σε αυτόν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο  έσπευσε  και η Ελλάδα  από τους πρώτους να εμπλακεί.

Δεν  έχει η Ελλάδα  τη πολυτέλεια να εμπλακεί σε τέτοιες περιπέτειες. Πολύ σύντομα

την  περιμένουν πολύ  μεγαλύτερα  δεινά  από τα σημερινά . Το  δημόσιο χρέος  ξεπέρασε τα 4ΟΟ δις και η Τουρκία καιροφυλακτεί.

Γράφω για την Ουκρανία γιατί σκέπτομαι τα δικά μας  παιδιά. Με την  εμπλοκή μας   ίσως  θεώρησαν οι ηγέτες μας  ότι στο μέλλον θα έχουμε  πολλούς υποστηρικτές.

Μόνο  στα λόγια   μπορεί. Τα  κενά στην άμυνα θα μας μείνουν.

Οι  Ελληνικές  κυβερνήσεις  δεν διδάσκονται από συμφορές.

Μόνο  συμμετέχουν  σε  δήθεν τιμητικές  επετείους. Για την Κύπρο,  τα  Ίμια και αλλού. Αλίμονο στις νέες γενιές.

Όπως  ’’άνοιξαν  τα μάτια τους‘’ οι κυβερνώντες  να μην επαναληφθεί  νέο Μάτι  ξανά, έτσι ενεργούν παντού , εγκληματικά.

Η σημερινή κυβέρνηση δεν  έχει  καμία σχέση  με την κυβέρνηση του Κων. Μητσοτάκη,

γι ‘ αυτό τότε και τον έριξαν. Ας τολμήσει σήμερα κάποιος να  ρίξει  τον σημερινό

Μητσοτάκη, τον επικίνδυνα  για τη χώρα ενδοτικό.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενίσχυση Εξωστρέφειας Επιχειρήσεων μέσω δράσεων προβολής και δικτύωσης
Επόμενο άρθρο Ανάδειξη Δ.Σ. της Ενεργειακής Κοινότητας Θεσσαλίας που συγκρότησαν φορείς της Αυτοδιοίκησης - Από Καρδίτσα συμμετέχουν Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και ΤΟΕΒ Τιτανίου