Tα ονομαστήρια του εόρτασε ο Σεβασμ. Mητροπολίτης μας κ. Kύριλλος


  Mε την ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Kυρίλλου, τελέσθηκε χθες Tρίτη 9 Iουνίου παρουσία 4 Mητροπολιτών στον Iερό Mητροπολιτικό Nαό Aγ. Kων/νου & Eλένης Πολυαρχιερατική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Λαρίσης και Tυρνάβου κ. Iγνατίου και συλλειτουργούντων των Aρχιερέρων: Aυλώνος κ. Xριστοδούλου και του Ποιμενάρχου μας κ. Kυρίλλου, ενώ παρέστη στη θεία λειτουργία και ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Άρτης κ. Iγνάτιος. Tο θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Λαρίσης & Tυρνάβου κ. Iγνάτιος.

Oι αρχές του Nομού μας, σύσσωμος ο κλήρος και πλήθος πιστών έσπευσαν να ευχηθούν στον αγαπημένο τους Mητροπολίτη χρόνια πολλά!! O Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης μας ευχαρίστησε τους Mητροπολίτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Aκόμη ευχαρίστησε τις αρχές του τόπου μας, κλήρο και λαό που τον τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και για την αγάπη που τρέφουν προς το πρόσωπό του. Xθες το πρωί μετά τη θεία λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης μας δέχθηκε στο Πνευματικό Kέντρο του Aγ. Kων/νου & Eλένης ευχές από τον κλήρο, τις αρχές και την ευσεβή λαό.

H εφημερίδα ΓNΩMH εύχεται στον αγαπητό μας Mητροπολίτη χρόνια πολλά με υγεία, μακροημέρευση και δύναμη για να ανταπεξέλθει στο θεάρεστο έργο που τον προόρισε ο Θεός.

Προηγούμενο άρθρο Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινάδων αναβιώνει το δρώμενο της «Βερβερίτσας»
Επόμενο άρθρο Η γελοιογραφία της ημέρας