Ειδήσεις

Σύσκεψη φίλων οργάνωσε η ΚΟΒ Καμινάδων του ΚΚΕ


Με αφορμή το πολιτικό άνοιγμα που κάνει  το κόμμα οργανώνοντας συσκέψεις –συζητήσεις σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά με θέμα «Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά, για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες, το δίκιο μας», η ΚΟΒ Καμινάδων οργάνωσε σύσκεψη φίλων και οπαδών του κόμματος στην πλατεία των Καμινάδων την Δευτέρα 26 Απρίλη.

Ομιλητής ήταν ο Εκτορας Γάζος μέλος της Τ.Ε Καρδίτσας,  όπου αναφέρθηκε στις εξελίξεις με τα ζητήματα της πανδημίας, της οικονομικής κρίσης, των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών  και την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς. Ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα στο επαίσχυντο νομοσχέδιο που τσακίζει  τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και τη συνδικαλιστική δράση.

Μετά την ομιλία ακολούθησε πλούσια συζήτηση για το πως μπορεί να οργανωθεί η πάλη ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα αλλά και τα βήματα που πρέπει να γίνουν από το ταξικό εργατικό κίνημα ώστε να δοθεί μια ηχηρή απάντηση ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο που ετοιμάζουν προς ψήφιση, βάζοντας ως πρώτο σταθμό την απεργία στις 6 του Μαΐου!

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού τη Μ. Τετάρτη
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλία