Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας


Δια περιφοράς θα πραγματοποιηθεί  η 2η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας, την Παρασκευή  26-2-2021  και ώρα 12:00, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 55 τ. Α΄, την αριθ. 163  με αριθ. πρωτ.  33282/29-5-2020 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών,  το αριθ. πρωτ.  60249/22-9-2020 έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών και την αριθ. 31/8-2-2021  εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη απαρτίας αποτελεί η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων (2/3) των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα:  1ο 3η Τροποποίηση  προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού  έτους 2021, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος   και αποδοχή πιστώσεων.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος
Θέμα:  2ο Έγκριση  οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμός, κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης, πίνακας διάθεσης αποτελεσμάτων και Προσάρτημα) έτους 2019
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος
Θέμα:  3ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με  συμμετοχή του Δήμου Αργιθέας στον Σύνδεσμο με την επωνυμία ‘’Σύνδεσμος Δήμων Π.Ε. Καρδίτσας (ΣΥ.ΔΗ.Π.Ε.Κ.)’’, με σκοπό την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, έγκριση του Καταστατικού του Συνδέσμου και ορισμός των αιρετών αντιπροσώπων του Δήμου  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και ανάκληση της προηγούμενης 108 /2019 σχετικής απόφασης.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Τσιατσιάνης Ηλίας
    Θέμα:  4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη Συμμετοχή του Δήμου Αργιθέας στο υπό σύσταση «Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων».
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Στεργίου Ανδρέας
    Θέμα:  5ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη διαγραφή η μη  βεβαιωμένων οφειλών δημοτών προς το Δήμο Αργιθέας.
    Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος
     Θέμα:  6ο Συζήτηση και λήψη απόφασης  για αποδοχή  και κατανομή πίστωσης  5.330,00 € και απόδοση  στην Ενιαία  Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων έτους 2021  ( Α΄ Κατανομή).
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Μουζακίου: Αρνητικά όλα τα rapid tests στην Κρανιά
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα: Πανδημίες και πρόληψη του καρκίνου