Ειδήσεις

Συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου


Συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στις 2/8/2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ. -11:00πμ με θέματα:

1 Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2024

Εισηγητής: Ταμπάκου Μαρία

2 Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μουζακίου.

Εισηγητής: Αγγελάκη Αποστολία

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη απαρτίας αποτελεί η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων  (2/3) των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ήτοι: 17 Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ο κατεπείγων χαρακτήρας του 1ου θέματος οφείλεται σε χρονικές προθεσμίες, και ειδικά στο γεγονός ότι για να εκκινήσει η λειτουργία της Σχολής, απαιτούνται να γίνουν παρεμβάσεις, οι οποίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Συνεπώς, επείγει η λήψη απόφασης για τη μίσθωση του ακινήτου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου, δομών και φιλοξενίας μαθητών και πρέπει να προβλεφθεί η σχετική πίστωση, και επιπλέον η αριθμ.56723/30-7-2024 (ΑΔΑ: 9ΡΘΕ46ΜΤΛ6-3ΜΑ) απόφαση περιήλθε στο δήμο μετά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ και επείγει η δημιουργία του ΚΑ για την καταβολή των χρημάτων των υπαλλήλων.

Για το 2ο θέμα κατεπείγων χαρακτήρας του οφείλεται σε χρονικές προθεσμίες, και ειδικά στο γεγονός ότι αφορά σε σχολικές καθαρίστριες, η πρόσληψη των οποίων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη των μαθημάτων των σχολείων.

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την μη ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων της Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Αυτοί ήταν οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες