Ειδήσεις

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας


Σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου  72  του Ν.3852/2010  συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας δια περιφοράς, την 5η Μαρτίου  2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) ορίζεται ότι: «1. Κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων μπορεί να λαμβάνει χώρα είτε διά περιφοράς κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), είτε διά τηλεδιάσκεψης με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο.

Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συμβουλίων, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών».

Βάσει των ανωτέρω η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, με δεδομένο ότι στο Δήμο μας δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεδιάσκεψης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Εισηγητής των θεμάτων: κ. Ανδρέας Στεργίου Δήμαρχος

Θέμα:  1ο Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης του Δήμου Αργιθέας  στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντωνης Τριτσης» στον άξονα προτεραιότητας: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» της  Πρόσκλησης  ΑΤ05 «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία»

 

Θέμα:  2ο Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτος 2021 στου Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ Βαθμού και στα Ν.Π.Ι.Δ.
Θέμα:  2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση την αριθ. 01 /2021  απόφαση  του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελής  Επιχείρησης Δήμου Αργιθέας «ΔΗΚΕΑΡ».

 

Προηγούμενο άρθρο Ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακή παρουσίαση της Δράσης e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων