Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό και Αθλητικό καλοκαίρι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό και Αθλητικό καλοκαίρι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα , οργανωμένες από Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς με την υποστήριξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

  • Σάββατο27/07/2024 στο Μεσενικόλα ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει  Λαϊκή βραδιά στην πλατεία του χωριού, με τους Άρη Φαλιάγκα τραγούδι, Ρίτσα Πέτσα τραγούδι, Ναπολέων Μουλιάκο μπουζούκι, Στέφανο Γατσαποστόλη τραγούδι και κιθάρα και Άγγελο Παλαπέλα πλήκτρα. Ώρα έναρξης  21:30
  • Σάββατο 27/07/2024 στο Θέατρο Πλαζ Πεζούλας η Θεατρική Ομάδα ΟΜ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα παρουσιάζει Μουσικοποιητική παράσταση με τίτλο «Αν δεν μου δινες την ποίηση κύριε».
  • Σάββατο 27 /07/2024 στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου Ζωγραφική από το εργαστήρι τέχνης και πολιτισμού «Πολύτεχνο», με την εικαστικό και δασκάλα Αθηνά Γεράση. Ώρα έναρξης 18:00.
  • Σάββατο27 /07/2024 στον Καρβασαρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει  Πανηγύρι με δημοτική ορχήστρα στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 21:30.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στη Κρήτη την Παρασκευή ο Κ. Τσιάρας – Ομιλία σε Ημερίδα για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του νησιού
Επόμενο άρθρο Ορίστηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΕΔ στο Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας