Ειδήσεις

Συνάντηση Διοίκησης ΣΘΕΒ με στελέχη της Eurobank στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου


Μια εποικοδομητική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Διοίκησης του ΣΘΕΒ και στελεχών της κεντρικής Διοίκησης της Eurobank,τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου στη Λάρισα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι ευρύτερες οικονομικές εξελίξεις και ο βαθμός στον οποίο επηρεάζουν την πολιτική του τραπεζικού συστήματος σε συνάρτηση με τις χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς παρουσίασε τις υπηρεσίες του Συνδέσμου και τη συνεχή προσπάθεια της διοίκησης για την υποστήριξη των επιχειρήσεων – μελών του, ενώ εξέφρασε τους προβληματισμούς της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας αναφορικά με τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων στο τρέχον απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τα στελέχη της  Eurobank παρουσίασαν την αναπτυξιακή πολιτική καθώς και την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της Τράπεζας και τόνισαν τη διαχρονική δέσμευσή της στην υποστήριξη της θεσσαλικής  επιχειρηματικής κοινότητας προ όφελος της ταχείας ανάπτυξης των δυναμικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης από τον ΣΘΕΒ, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Γιώργος Καρκανιάς και Βασίλειος Σαγρής, ο Οικονομικός Επόπτης, κ. Βασίλειος Γουγουλιάς, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Χρήστος Γιακουβής και η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κα Έλενα Καματέρη.

Από την Eurobank συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Retail Banking Strategy & Growth, Chief Retail Growth Officer, κ. Ιωάννης Σεραφειμίδης, ο Επικεφαλής Retail Business Banking, κ. Παναγιώτης Ματζαπετάκης καθώς και ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Βασίλειος Μαντάς.

Προηγούμενο άρθρο Το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του στάση στην πόλη της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΑΣΚ: Παρών και ο Δίπλαρος