Ειδήσεις

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας


Ο Δήμαρχος Αργιθέας συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, θέτοντας θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου που προΐσταται, τα οποία συνδέονται με τη χρηματοδότηση για τα Τοπικά Χωρικά Σχέδια, τις δυνατότητες ένταξης έργων βασικών υποδομών σε μελλοντικές προσκλήσεις του Υπουργείου, τους δασικούς χάρτες, τα ενεργειακά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση, ο Δήμαρχος είχε επίσης την ευκαιρία να μεταφέρει στον Υπουργό την επίσημη θέση του Δήμου Αργιθέας, αναφορικά με το φλέγον ζήτημα των ΑΠΕ όπως ακριβώς έχει υπερψηφιστεί από το ΔΣ, καθώς επίσης τον ενημέρωσε για το πρόσφατο ψήφισμα Αργιθεατών πολιτών το οποίο κινείται ουσιαστικά προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο Θεσσαλός Υπουργός, άριστος γνώστης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ορεινής Αργιθέας, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου, εξαντλώντας κάθε πιθανή ευκαιρία μέσα από τα νέα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, και πως όλα τα ζητήματα που τέθηκαν είναι σημαντικά. Ξεκαθάρισε πως οι δίαυλοι επικοινωνίας θα παραμείνουν ανοιχτοί και πως θα αξιοποιήσει κάθε διαθέσιμη δυνατότητα για να στηρίξει εμπράκτως την τοπική κοινωνία.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πιστοποίηση Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Αγωγής
Επόμενο άρθρο Μετασεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 Ρίχτερ στην Ελασσόνα