Ειδήσεις

Συμμετοχή του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας στο διεθνή διαγωνισμό Αγγλικών KGL και διάκριση του μαθητή Λιακόπουλου Βασίλειου.


Το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ Καρδίτσας συμμετείχε στο διεθνή διαγωνισμό Αγγλικών KGLο οποίος διεξήχθη σε δύο φάσεις στις 3/2/2024 και 10/03/2024 αντίστοιχα. Ο διαγωνισμός KGLείναι διεθνής και συμμετέχουν σε αυτόν μαθητές από όλο τον κόσμο. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού συμμετείχαν τρεις μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας εκ των οποίων οι δύο προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση όπου διαγωνίστηκαν ξανά όλοι οι διακριθέντες μαθητές της πρώτης φάσης του διαγωνισμού.

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού ο μαθητής του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ, Λιακόπουλος Βασίλειος, αρίστευσε και σε αναγνώριση της επίδοσής του έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Ο σκοπός της συμμετοχής στο διαγωνισμό ήταν να παρακινηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες μέσω ενός διασκεδαστικού διαγωνισμού στον οποίο θα είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στην Αγγλική γλώσσα χωρίς να αντιμετωπίσουν την αγωνία των εξετάσεων πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας. Επίσης, μέσω αυτού του διαγωνισμού οι διακριθέντες μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέους της ηλικίας τους από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο εργαστήριο πληροφορικής του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού αγγλικής γλώσσας του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ, Αντωνίου Μάριου, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος για τη διοργάνωση του διαγωνισμού σε τοπικό επίπεδο.

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών και η διευθύντρια του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας δίνει για μια ακόμη φορά θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Προηγούμενο άρθρο Πλαίσιο Καινοτόμου αγρό-οικολογικού συστήματος διαχείρισης καλλιεργειών στην ευάλωτη γεωργία της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων