Ειδήσεις

Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας προς τους επιτυχόντες


Αγαπητοί μαθητές/τριες, Ο σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας συγχαίρει τόσο εσάς για την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο και τους γονείς σας για την υποστήριξη και φροντίδα που σας παρείχαν.

Με την ανακοίνωση των επιτυχόντων στα τμήματα και τις σχολές των πανεπιστημίων έκλεισε με επιτυχία ο κύκλος των βασικών σπουδών και της εκπαίδευσής σας. Η  προσπάθεια, η μελέτη και οι κόποι σας στο περιβάλλον του σχολείου ανταμείφθηκαν. Ταυτόχρονα όμως ανταμείφθηκε και η δική μας βοήθεια σε σας και αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι και για τα δυο.

Ανοίγει στη ζωή σας καινούργιος κύκλος, η ακαδημαϊκή ζωή. Ταυτόχρονα νέες προοπτικές και εμπειρίες σας περιμένουν, αλλά και όνειρα που θα σας καλούν να τα υλοποιήσετε. Να θέτετε στόχους, συλλογικούς αλλά και ατομικούς, να κατακτήσετε καινούργια γνώση στα νέα περιβάλλοντα που καλείστε να γίνετε κοινωνοί. Να θέσετε τη νέα αυτή γνώση στην υπηρεσία της βελτίωσης των συνθηκών της ζωής, τόσο της δικής σας, όσο και του κοινωνικού συνόλου.

Το σχολείο παραμένει πάντα ανοικτό σε σας, για να σας συναντούμε και να μαθαίνουμε τα νέα σας.  Σας ευχόμαστε υγεία, αισιοδοξία για το μέλλον και καλές σπουδές.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Κομματική οργάνωση Καρδίτσας του ΚΚΕ αποχαιρετά το μέλος της Νίκο Λούρο
Επόμενο άρθρο ΑΣΚ: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Τρεβόν Άλλεν