Ειδήσεις

Στις ορεινές κοινότητες του Μουζακίου ο Υπουργός Δικαιοσύνης για τις καταστροφές του Ιανού


Τις ορεινές τοπικές κοινότητες του Δήμου Μουζακίου, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 23/05, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας με τον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη.

Σε συνέχεια της συνάντησης των δύο ανδρών που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 17/05 στην Αθήνα, κατά την οποία συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή λόγω «Ιανού» και οι ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας, ο κ.Τσιάρας επισκέφτκε τα σημεία που επλήγησαν από τη θεομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου,  προκειμένου να αποκτήσει ιδία άποψη για το μέγεθος των καταστροφών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης δήλωσε: «Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός», ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μετέβη στις ορεινές τοπικές κοινότητες αποκτώντας έτσι μια συνολική εικόνα των ζητημάτων. Είναι σημαντικό, να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα, η οποία σε συνδυασμό με τον κατάλληλο προγραμματισμό – σχεδιασμό και ακολούθως την απαραίτητη χρηματοδότηση,  θα οδηγήσει στην αποκατάσταση και υλοποίηση έργων στο δίκτυο του ορεινού μας όγκου».

Προηγούμενο άρθρο 6 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των έργων του Ε65