Ειδήσεις

Σοβαρό πρόβλημα συμφόρησης στα Κοιμητήρια των Ενοριών των Ιερών Ναών Αγίας Παρασκευής και Αγίου Νικολάου


Η Ιερά μας Μητρόπολη ανακοινώνει ότι πλέον υφίσταται σοβαρότατο πρόβλη-μα συμφόρησης και ευρέσεως χώρου ταφής των κεκοιμημένων αδελφών μας στα Κοιμητήρια των Ενοριών των Ιερών Ναών Αγίας Παρασκευής και Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Κατα συνέπεια τα Ενοριακά Κοιμητήρια του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών το οποίο ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης και του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου το οποίο ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης έχουν κορεστεί και δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα ταφής κεκοιμημένων αδελφών μας.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε την ώρα του θλιβερού συμβάντος, της αποχωρήσεως αδελφού μας εκ του ματαίου τούτου κόσμου δεν θα είναι εύκολο να ευρεθεί λύση της τελευταίας στιγμής, οφείλουμε όλοι μαζί να συνεργασθούμε και να προετοιμασθούμε για σεβασμό και μόνον προς τον κεκοιμημένο αδελφό μας.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε θερμώς τους οικείους ή συγγενείς να προβούν στην άμεση εκταφή των κεκοιμημένων προσφιλών προσώπων τους, των οποίων ο χρόνος ενταφιασμού τους έχει συμπληρώσει τα 7 έτη και εξής.

Σε διαφορετική περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι από 1 Ιουλίου 2021 οι υπεύθυνοι των Ενοριακών Κοιμητηρίων θα προχωρήσουν σε αναγκαστική εκταφή χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προ της εκταφής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους Προϊσταμένους των Ιερών Ναών στους οποίους ανήκουν τα Ενοριακά Κοιμητήρια για μεν του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με τον Πανοσιώτατο Αρχιμ. π. Ιάκωβο Σιακάρα για δε του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου με τον Πανοσιώτατο Αρχιμ. π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντά.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Άμεση απόφραξη οικολογικής παροχής φράγματος Σμοκόβου
Επόμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο