Ειδήσεις

Σχέδιο νίκης πέντε σημείων – Του Κώστα Βλάχου


Χθες  χαρακτήρισα  τον Ζελένσκι  σαν χειρότερο από τον Χίτλερ  και σήμερα  δικαιώθηκα  με την παρουσία  του σχεδίου νίκης  μέσα σε ένα χρόνο, που παρουσίασε στο ουκρανικό κοινοβούλιο.  Τύφλα νάχουν  Μ.  Αλέξανδρος Τζέγκινς Χαν, Πάττον, Ρόμελ και άλλοι επιφανείς στρατηλάτες.

Να  αναφέρω μόνο τι λέει το πρώτο σημείο. Ένταξη  της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ  ενώ διαρκεί ο πόλεμος και ενεργοποίηση του άρθρου 5 για άμεση  εμπλοκή του ΝΑΤΟ.

Στα άλλα τέσσερα  σημεία  δίνει περισσότερες επεξηγήσεις  για την άμεση  εμπλοκή της δύσης με χτυπήματα στη Ρωσία, καταρρίψεις αεροσκαφών της, ανάπτυξη πυραύλων στην Ουκρανία  και άλλα πολλά.

Και τα πέντε σημεία  οδηγούν σε άμεσο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Μερικά σημεία δεν τα γνωστοποίησε παρά μόνο στους συμμάχους.

Υποψιάζομαι  πως θα προτρέπει και σε χρήση πυρηνικών που έτσι και αλλιώς αν εφαρμοστεί ένα από  τα  πέντε σημεία η  χρήση τους θα γενικευτεί.

Ξεκάθαρα  μας λέει πως  η ανθρωπότητα  πρέπει  να αφανιστεί  για  να σβηστεί  το δικό του έγκλημα έναντι της χώρας του και του Ουκρανικού λαού.

Κοιτάξτε σε ποιον ηγέτη πήγαιναν και ‘’έδιναν τα διαπιστευτήρια ‘’ τους   οι περισσότεροι ‘’ηγέτες’’  μη  ιμπεριαλιστικών μικρών χωρών.

Βέβαια  το έκαναν  να δείξουν ότι ακολουθούν τη γραμμή των ισχυρών, αλλά όχι και  όπως απεδείχθη και τόσο σοφών ηγετών.

 

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Φαναρίου - Μουζακίου - Αργιθέας, στη γέφυρα της Τ.Κ. Δρακότρυπας, θέση Τρυγώνα
Επόμενο άρθρο Όχι στα επιχειρηματικά φωτοβολταικά στο Θεσσαλικό κάμπο, που έκαναν την ενέργεια ακριβό εμπόρευμα και καταστρέφουν αγροτική γη και περιβάλλον