Ειδήσεις

Ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο – Του Κώστα Βλάχου


Στο προχθεσινό  ψήφισμα  στο Ευρωκοινοβούλιο   για το εάν  ‘’θα επιτραπεί’’ την Ουκρανία   να χτυπάει  με δυτικά όπλα βαθιά στη Ρωσική επικράτεια  Ψήφισαν 425 υπέρ, 131  κατά  και  63 αποχές. Από τους Έλληνες  Ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ από τη ΝΔ ο Γιώργος  Αυτιάς,

η Ελίζα   Βόζεμπεργκ, ο Φρέντυ Μπελέρης, ο  Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Δημήτρης Τσιόρδας, η Ελεωνόρα Μελέτη.

Από το  ΠΑΣΟΚ  Ο Σάκης Αρναούτογλου  και ο Γιάννης Μανιάτης. Μη   έχοντες το σθένος  να ψηφίσουν κατά  απείχαν οι  Β. Μειμαράκης, Ν  .Παπαντρέου  και η

‘’πολλά  υποσχόμενη ‘’ κυρία Λατινοπούλου.

-Με την επιφύλαξη ότι κάποιος  από τους απέχοντες  να απουσίαζε δικαιολογημένος.

Οι Ευρωβουλευτές του Σύριζα,  ΚΚΕ, Ελληνικής λύσης, Νίκης και Πλεύσης ελευθερίας ψήφισαν κατά.

Το ψήφισμα  δεν ανέφερε σε κανένα σημείο  τη λέξη ειρήνη ή διαπραγμάτευση.

Όσα ανέφερε  είχαν σαν σκοπό την συνέχιση του πολέμου για χρόνια, όπως.

Να συνεχίσουν οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ  να στέλνουν οπλισμό και  μάλιστα να ελέγχονται για αυτό  και να  δεσμευτούν ότι 0,25 ο/ο  του ΑΕΠ   ετησίως  από όλες τις χώρες θα δίδεται  στην Ουκρανία   με σκοπό ο πόλεμος να συνεχιστεί  μέχρι  τότε που η Ρωσία θα καταστραφεί.  Πέρα από αυτό  είναι σύμφωνοι να κλαπούν Ρωσικά κεφάλαια για να ενισχυθεί η Ουκρανία. Ανώμαλες και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις. Τελικά  είμαστε όντως Ευρω-πέη.

Ψήφισαν  οι εκπρόσωποι μια μικρής μειοψηφίας του  Ελληνικού  λαού ,αφού η αποχή είναι τεράστια  λόγω αηδίας , να πληρώνουμε την Ουκρανία  ενώ υποφέρουν των Ελλήνων τα παιδιά. Επιδιώκεται  με τα ψηφίσματα σας να  υποστούνε   μεγαλύτερα  δεινά ;  ΕΥΓΕ ΣΑΣ  και  ΝΤΡΟΠΗ μαζί. Θα έχετε την εύνοια των  ιμπερια  -ληστών  εσαεί.

Γράφω το κείμενο  για να θέσω το ερώτημα.

ΥΠΑΡΧΕΙ  ΗΛΙΘΙΟΣ   πάνω στη γη που πιστεύει   ότι  στη περίπτωση που η Ρωσία  θα χτυπηθεί από δυτικά όπλα  ,πιο πολύ  από όσο μέχρι σήμερα  έχει χτυπηθεί, δεν θα γίνει παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος ;  Νομίζουν ότι η πρώτη πυρηνική δύναμη  στο κόσμο  θα ανεχτεί για χρόνια να τη χτυπούνε  πάνω από πενήντα κράτη μαζί;

Ουσιαστικά  θα χτυπηθεί από δυτικούς  γιατί εάν ο Ζελένσκι  είχε τη δυνατότητα  να το κάνει ,δεν θα τους ζητούσε την άδεια. Κάνει τα πάντα  για να γίνει παγκόσμιος πόλεμος Τελειώνω  με δυο λόγια για τους 63 ‘’λιποτάκτες‘’.

Εάν  για το θέμα αυτό δεν πήρατε θέση υπέρ των λαών και της ΕΙΡΗΝΗΣ, τότε η παρουσία σας ως Ευρωβουλευτών δεν έχει καμία αξία.

Θα  παίρνετε θέση για καμία αγρανάπαυση και άλλα  παρόμοια.  Η  θέση σας στο ψήφισμα έδειχνε  τη θέση των κομμάτων που σας εξέλεξαν η οποία  είναι γνωστή.  Πλήρης  ΥΠΟΤΑΓΗ.

 

Προηγούμενο άρθρο Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών: Όλοι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 24/9
Επόμενο άρθρο Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ