Ειδήσεις

Προσπάθεια αξιοποίησης ακινήτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στην προσπάθειά του να αξιοποιήσει την δημοτική περιουσία, αλλά και να προσελκύσει επενδυτές και επενδύσεις στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, προχωρά στην ενοικίαση τριών δημοτικών ξενώνων, δύο περιπτέρων – εκθετηρίων και ενός μεγάλου εκθετηρίου.

Με τις αριθ. 555/2021 και 556/2021 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, δημοσιεύτηκε στον ημερήσιο τύπο της Καρδίτσας στις 27/04/2021, η περίληψη της διακήρυξης, για την εκμίσθωση ακινήτων, ιδιοκτησίας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Εκτίθενται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία, με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη τιμή για την εκμίσθωσή τους οι δημοτικοί ξενώνες Μεσενικόλα, Μορφοβουνίου και Φυλακτής. Επίσης με την ίδια διαδικασία εκτίθενται σε δημοπρασία δύο ξύλινα περίπτερα – εκθετήρια στην Πλατεία αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπαλταδώρου στο Μορφοβούνι, καθώς και μία μικρή ξύλινη κατασκευή – κιόσκι στα Καλύβια Πεζούλας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν την 17/5/2021 ημέρα Δευτέρα, στο Δημαρχείο στην έδρα του δήμου στο Μορφοβούνι για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμμετοχή στις δημοπρασίες.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται στο Δημαρχείο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στο Μορφοβούνι Καρδίτσας και ώρες 09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. στο τηλέφωνο 2441352210 – φαξ: 24410-95360. Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερομένους ύστερα από αίτησή τους που υποβάλλεται στο Δημαρχείο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

 

Προηγούμενο άρθρο 21 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα - Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη