Ειδήσεις

Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά Καρδίτσας


Από την Πέμπτη 11/7 έως την Τετάρτη 17/7 το πρόγραμμα του Θερινού Σινεμά Καρδίτσας θα έχει ως εξής;

Fly me to the Moon

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η.Π.Α., 2024, Εγχρωμο

  • Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπερλάντι
  • Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Τζονάνσον, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Γούντι Χάρελσον
  • Διάρκεια: 132 λεπτά

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Rομαντική κομεντί με φόντο την ιστορική προσεδάφιση της NASA στη Σελήνη και πρωταγωνιστές την Σκάρλετ Τζοχάνσον και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Η Κέλι Τζόουνς, το παιδί-θαύμα του marketing, έρχεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Κόουλ Ντέιβις. Μπορεί, όμως, να είναι το μυστικό όπλο που χρειάζεται η NASA για να κερδίσει την κούρσα με τους Ρώσους για το ποιος θα προσσεληνωθεί πρώτος. Με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να θεωρεί την αποστολή πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Τζόουνς λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσσελήνωση και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά…

 

 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: καθημερινά στις21:00

Twisters

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η.Π.Α., 2024, Εγχρωμο

  • Σκηνοθεσία: Λι Αϊζακ Τσανγκ
  • Πρωταγωνιστούν: Ντέιζι Έντγκαρ -Τζόουνς, Γκλεν Πάουελ, Άντονι Ράμος, Μπράντον Περέα, Μόρνα Τίρνι, Σάσα Λέιν, Ντέιβιντ Κορενσγουέτ, Ντάριλ ΜακΚόρμακ, Κίρναν Σίπκα, Νικ Ντοντάνι.
  • Διάρκεια: 122 λεπτά

 

 

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Από τους παραγωγούς των ταινιών «Jurassic» και «Ιντιάνα Τζόουνς» έρχεται το Twisters (το σίκουελ του Twister του 1996), σε σκηνοθεσία του Λι Aϊζακ Τσανγκ (Minari)

Η Κέιτ Κούπερ είναι μία πρώην κυνηγός καταιγίδων, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει μία παλιότερη τραγωδία που προκλήθηκε από ανεμοστρόβιλο. Τώρα πια μελετάει τα μοτίβα των καταιγίδων από την ασφάλεια του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη, αλλά παρασύρεται ξανά σε ανοιχτές πεδιάδες από τον φίλο της, Χάβι, για να δοκιμάσουν ένα πρωτοποριακό σύστημα εντοπισμού. Εκεί, διασταυρώνεται με τον Τάιλερ Οουενς, έναν γοητευτικό και απερίσκεπτο σταρ των social-media που έχει γίνει διάσημος με τις αναρτήσεις για τις ριψοκίνδυνες περιπέτειες του με το κυνήγι καταιγίδων.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: καθημερινά στις23:10

 

 

Γενική είσοδος -7.5 €

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-

Πολύτεκνοι – Τρίτεκνοι – 6 €

 

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: cinemakarditsa.gr

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για

όλες τις ταινίες .

Προηγούμενο άρθρο Είστε έτοιμοι/ες για τον 5ο Λαϊκό Δρόμο Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα - Μούχα– Καστανιά; Οι εγγραφές άνοιξαν!
Επόμενο άρθρο Αναστάσιος Λάππας: Η Τράπεζα μας συνεχίζει με εντυπωσιακή κερδοφορία