Ειδήσεις

Παρουσία του Πρωθυπουργού εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Υγείας Μουζακίου


Στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου όπου πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, παρέστη τη Δευτέρα (02/09) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης υποδέχτηκε και ξενάγησε στο ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο Κέντρο Υγείας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το κυβερνητικό κλιμάκιο που συνόδευε τον Πρωθυπουργό.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε ο Πρωθυπουργός τόσο για το Κέντρο Υγείας Μουζακίου που ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από λίγες ημέρες, όσο και για τις εγκαταστάσεις της σχολής Αστυφυλάκων που αναμένεται να λειτουργήσουν στα τέλη Οκτωβρίου.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα εγκαινιάζουμε ένα καινούργιο Κέντρο Υγείας που έχει ήδη παραδοθεί στους Δημότες Μουζακίου, ένα κτήριο εμφανώς πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, με άρτιο ιατρικό εξοπλισμό και πλήρως στελεχωμένο. Η Κυβέρνησή μας στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, το οποίο είναι απαραίτητο για όλο τον Δήμο και έχει ενσωματώσει νέες τεχνολογίες ώστε να έχουν όλοι οι πολίτες Μουζακίου τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες».

Ο Δήμαρχος Μουζακίου από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό αλλά και όλους τους αρμόδιους Υπουργούς που συντέλεσαν ώστε να κατασκευαστεί ένα νέο, υπερσύγχρονο Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Μουζάκι για να διαπιστώσει τις καταστροφές που έγιναν και έδωσε εντολή ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του καινούργιου Κέντρου Υγείας. Οφείλω να ευχαριστήσω τους Υπουργούς Υγείας που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια τον κ. Πλεύρη, τον κ. Χρυσοχοΐδη και τον κ.Γεωργιάδη, το Υπουργείο Υποδομών και την ανάδοχη εταιρεία, που βοήθησαν να γίνει η κατασκευή ενόςυπερσύγχρονου κτηρίου, απαραίτητο για τους Δημότες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοφάνης Στάθης.

Στο Μουζάκι συνοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκαν, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Θανάσης Κοντογεώργης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Υγείας κ.Άδωνης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ.Χρήστος Σταικούρας, ο Υπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης κ.Κώστας Τσιάρας, ο Υφυπουργός Υγείας κ.Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος, οι Βουλευτές Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, κ. Τέλης Σπάνιας και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κώστας Τέλιος.

Το παρών στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας έδωσαν, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και δημότες του Δήμου Μουζακίου.

Προηγούμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Να εγκριθούν τώρα όλα τα λεγόμενα ολιγομελή τμήματα στα ΕΠΑΛ της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας αποχαιρετά τον Ιωσήφ Χρούμπ