Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν το πρωτάθλημα και κύπελλο αγωνιστικού τάβλι Καρδίτσας


Ολοκληρώθηκαν το πρωτάθλημα και κύπελλο αγωνιστικού τάβλι Καρδίτσας 2024 που διοργανώνει ο Όμιλος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας, ενώ οι αγωνιστικές εκδηλώσεις της σεζόν κλείνουν με το Πανθεσσαλικό και Κύπελλο Ελλάδος που διοργανώνονται στην Καρδίτσα.

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 14 Μαϊου στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ ένα ακόμη συγκλονιστικό πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι Καρδίτσας με πρωταθλητή τον Σεραφείμ Μηλιώνη που ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας από την αρχή της σεζόν 2023-24.

Ο Θανάσης Παππάς ήταν ο νικητής της 13ης αγωνιστικής και τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα, ενώ 2ος τερμάτισε ο τρικαλινός Γιάννης Κέφος.

Την πρώτη 7αδα που θα εκπροσωπήσει την Καρδίτσα στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ελλάδος στην Αθήνα, στις 14-16 Ιουνίου συμπληρώνουν, κατά σειρά οι: Κυριάκος, Λωρίδας, Τσολάκος και Δημάκης.

 

Ο Θανάσης Παππάς ήταν ο μεγάλος νικητής του 10ου κυπέλλου Καρδίτσας 2024 επικρατώντας στον τελικό του Βαγγέλη Λωρίδα με 13-7/13.

Οι δύο παίκτες απέκλεισαν στους ημιτελικούς τους Κεχαγιά – Δημάκη αντίστοιχα στο FINAL-8 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαϊου στον υπέροχο χώρο του ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ.

Ο σύλλογος ευχαριστεί την διεύθυνση και το προσωπικό του ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ για την διάθεση του χώρου και την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Στον υπέροχο χώρο του ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 11:00,το 12ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Κύπελλο.

Το σύστημα των αγώνων είναι το ελβετικό 2 ηττών στους 7 πόντους και με παράβολο συμμετοχής. Ο νικητής κερδίζει το 60% των παραβόλων και ο φιναλίστ το 30%, ενώ θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2024.

Σε περίπτωση αδυναμίας του τον αντικαθιστά ο φιναλίστ ή ο 3ος – 4ος επιλαχών, εφόσον έχει δελτίο σε θεσσαλικό σύλλογο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση ΤΕΣΟΠΠ στο Δήμο Αργιθέας για την αντιπυρική περίοδο
Επόμενο άρθρο Υψηλού επιπέδου εισηγήσεις σε Ρεντίνα και Λουτρά Σμοκόβου