Ειδήσεις

Όλοι μαζί για τον ΑΣΚ !!!


Με το σύνθημα «η ισχύς εν τη ενώσει», ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ εισέρχεται σε μια νέα πορεία, δυο χρόνια μετά την ίδρυση της ΚΑΕ το 2022. Ολοκληρώθηκαν οι ανακατατάξεις σε ότι αφορά τη μετοχική σύνθεση, επίκεινται νέες κινήσεις σε ότι αφορά τη διοικητική ενίσχυση με κύριο στόχο, η ομάδα να απευθύνεται σε όλο το φίλαθλο κοινό και το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας. Όπως έχει τονισθεί πολλές φορές, η ομάδα δεν ανήκει σε πρόσωπα, ανήκει μόνο στην Καρδίτσα, από αυτή αντλεί δύναμη και ώθηση ώστε να εκπροσωπεί με υπερηφάνεια, συνέπεια και φιλοδοξία την περιοχή μας στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού.  Η προσπάθεια του ΑΣΚ δεν είναι ατομική -το μπάσκετ άλλωστε είναι ομαδικό άθλημα- και η επιτυχία έρχεται μόνο μέσω συλλογικής δουλειάς, με τη συνδρομή και τη στήριξη όλων.

Ενημερωτικά και σε ότι αφορά τις ανακατατάξεις της μετοχικής σύνθεσης, ολοκληρώθηκε και τυπικά μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, το τελικό στάδιο της διαδικασίας μεταβίβασης 3.870 μετοχών, αξίας 10 ευρώ η κάθε μία, από μέτοχο που κατείχε ποσοστό 16,13 % του Μετοχικού Κεφαλαίου. Οι μετοχές μεταβιβάσθηκαν μέσω αγοράς σε δώδεκα παλαιούς αλλά και νέους μετόχους, με έξι νέα πρόσωπα να προστίθενται για πρώτη φορά στη μετοχική σύνθεση, ενισχύοντας έτσι την πολυσυλλεκτικότητα της ΚΑΕ, η οποία απευθύνεται σε όλη την Καρδίτσα και τον επιχειρηματικό της κόσμο. Όλοι οι μέτοχοι που συμμετείχαν στο αρχικό μετοχικό κεφάλαιο στέκονται ενεργά και δυναμικά δίπλα στην ομάδα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με έμφαση σε πρόσφατη συνάντηση. Είναι άξιο αναφοράς, πως για πρώτη φορά συμμετέχουν στη μετοχική σύνθεση ο κ. Ν. Μαγόπουλος εκ μέρους της εταιρείας “ΙΑΠΩΝΙΚΗ”, αλλά και Καρδιτσιώτες επιχειρηματίες, όπως οι κ.κ. Φ. Καμινιώτης, Γ. Καραμήτρος, Δ. Νταφόπουλος, Κ. Τσίντζας. Στη μετοχική σύνθεση, παραμένουν οι κ.κ. Σ. Αργυρόπουλος, Θ.Δεληγιάννης, Ελ. Ζήσης, Θ. Καϊμακάμης, Κ. Μπανιός, Αντ. Μακρυνίκας, Λ. Ντανοβασίλης, Χρ. Παναγιωτόπουλος, Θ. Παρθένης, Αχ. Πούλιος, Κ. Πρίτσας, Γ. Σπανός, Β. Τσιγάρας, Γ. Χριστούλας. Μέσα από τη διαδικασία της ανακατάταξης της μετοχικής σύνθεσης, σήμερα οι μετοχές της ΚΑΕ εκπροσωπούνται από είκοσι διαφορετικούς μετόχους, οι οποίοι μοιράζονται όλοι το ίδιο όραμα: να διαθέτει μια πόλη όπως η Καρδίτσα – να θυμίσουμε ότι είναι η μικρότερη πόλη που εκπροσωπείται στη Basket League- μια ομάδα που θα προβάλλει και θα αναδεικνύει την περιοχή μας και θα αποτελεί πυρήνα αθλητικής και κοινωνικής ανάπτυξης για τη νεολαία μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, της διεύρυνσης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, εντάσσεται και η ισχυροποίηση του διοικητικού σχήματος. Σύντομα, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την προσθήκη νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο και Καρδιτσιώτες επιχειρηματίες που μοιράζονται το κοινό όραμα, θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Το διοικητικό σχήμα που οδήγησε τον ΑΣΚ από τις χαμηλές κατηγορίες στο πιο υψηλό επίπεδο, παραμένει απόλυτα συμπαγές και ενισχύεται ακόμη περισσότερο με νέους ανθρώπους με κύρος, διάθεση προσφοράς και αγάπη για τον τόπο τους.

Το τυπικό μέρος των διαδικασιών που αναφέρθηκαν για την ενημέρωση όλων των φιλάθλων, αφορά το πλαίσιο λειτουργίας της ΚΑΕ. Το ουσιαστικό μέρος όμως, αυτό που ενδιαφέρει όλους τους φιλάθλους, είναι πως ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, προσβλέπει σε ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον, με ισχυροποίηση σε όλα τα επίπεδα, με ομαδική δουλειά, με τη στήριξη των φιλάθλων, των επιχειρήσεων και των φορέων της περιοχής μας.

Αυτή η προσπάθεια, είναι της Καρδίτσας…

Προηγούμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τ.Κ. Προδρόμου
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα