Ειδήσεις

Οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου παρουσιάζουν τα έργα τους


Με την ολοκλήρωση του μαθήματος της Τεχνολογίας Α, Β, Γ Γυμνασίου πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα του διδακτικού έτους στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας έκθεση κατασκευών και εργασιών των μαθητών. Στα πλαίσια αυτής της δράσης, υπό την επίβλεψη των καθηγητριών κας Τριχιά Ιφιγένειας και κας Παπαευαγγέλου Φωτεινής, δόθηκαν βραβεία στα καλύτερα έργα, κατόπιν ψηφοφορίας που χαροποίησε τους μαθητές. Οι τρεις κατασκευές που βραβεύτηκαν είναι το «Κολοσσαίο», «το Γήπεδο ποδοσφαίρου» και το «Καφέ – Ζαχαροπλαστείο». Ο διευθυντής του σχολείου κος Πετεινάρας Ιωάννης βράβευσε τους μαθητές σε εκδήλωση παρουσίας μαθητών και του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου.

Στα πλαίσια του μαθήματος “Εργαστήριο Δεξιοτήτων” οι μαθητές της Α’ και Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου, με υπεύθυνη την καθηγήτρια κα. Μουλοσιώτη Θεοδώρα,  ασχολήθηκαν με διάφορες θεματικές ενότητες, δημιούργησαν ψηφιακές αφίσες και έργα ζωγραφικής, αναδεικνύοντας, με αυτόν τον τρόπο, τις ικανότητες και τις δεξιότητες τις οποίες καλλιέργησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής των μαθητών της Α, Β και Γ τάξης στο μάθημα των εικαστικών με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα. Μαχαίρα Αναστασία.

Ο σύλλογος των διδασκόντων συγχαίρει όλους τους μαθητές / τριες για την αξιέπαινη προσπάθειά τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θέμα για την συνεδρίαση λογοδοσίας 20/6/2024, σχετικά με την εγκατάσταση ιδιωτικών ΑΠΕ, σε κάθε Π.Ε της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ομιλητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη δημόσια υγεία ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας