Ειδήσεις

Οι αγρότες της Καρδίτσας βγάζουν τα τρακτέρ στις πλατείες


Στις πλατείες των χωριών θα αρχίσουν να βγάζουν από αυτή την Κυριακή οι αγρότες της Καρδίτσας που ξεκινούν δυναμικές κινητοποιήσεις. Ταυτόχρονα, το βλέμμα τους είναι στραμμένο στην σύσκεψη στις 10 Δεκέμβρη στη Λάρισα, που καλεί η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, στην οποία και αναμένεται να αποφασιστούν κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οι αγρότες της Καρδίτσας αναδεικνύουν τα προβλήματα που παραμένουν σχεδόν 3 μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, καθώς όπως λένε ακόμα σε πολλά χωριά δεν έχουν δοθεί ακόμα οι αποζημιώσεις, τα αναχώματα παραμένουν «σπασμένα», δεν υπάρχει σχέδιο για ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία.

Παράλληλα, ζητούν όχι μόνο να στηριχτεί το εισόδημά τους, αλλά να καταφέρουν να συνεχίσουν την καλλιεργητική δραστηριότητα και τα επόμενα χρόνια, να μείνουν στον τόπο τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) παραχώρησε συνέντευξη τύπου τονίζοντας ότι ο αγώνας αποτελεί μονόδρομο.

Προηγούμενο άρθρο ΥΠΟΙΚ: Παγώνουν οι οφειλές στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές
Επόμενο άρθρο Από τους κορυφαίους αναβάτες του Κυπέλλου Enduro Β. Ελλάδος οι αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου