Ειδήσεις

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο


     Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας συμμετείχε στην κινητοποίηση της 22ας Νοεμβρίου κατά του φορολογικού νομοσχεδίου.  Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που βρίσκεται σε φάση διαβούλευσης (με ποιον άραγε;) αποτελεί άλλο ένα ευθύ χτύπημα εναντίον της μεσαίας τάξης την τελευταία δεκαπενταετία. Σε αυτήν τη μεσαία τάξη ανήκει και η συντριπτική πλειοψηφία των οδοντιάτρων όλης της χώρας που διαπιστώνουν πως θα αποτελέσουν ξανά τους αποδιοπομπαίους τράγους της διαχρονικής ανικανότητας του ελληνικού κράτους, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα σύγχρονο, σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα.

          Απαιτούμε από την κυβέρνηση:

     Να πάρει πίσω τον αναχρονιστικό θεσμό των φορολογικών   κριτηρίων.

     Να καλέσει ΑΜΕΣΑ όλους τους φορείς να καταθέσουν προτάσεις, προκειμένου να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές και να εξομοιωθούν με αντίστοιχους γειτονικών χωρών.

     Να στηρίξει έμπρακτα τον τομέα της στοματικής υγείας δίνοντας τουλάχιστον τη δυνατότητα της πρόληψης σε όλον τον ελληνικό πληθυσμό. 

                                                

                                                       

Προηγούμενο άρθρο Πληρωμές 28 εκατ. € από ΕΛΓΑ την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός στο 9ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ: Η Περιφερειακή διακυβέρνηση θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στη νέα εποχή