Ειδήσεις

Νέα Δ/ντρια Δ/νσης Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας η Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου


Την  Τετάρτη, 2/10/2024, πραγματοποιήθηκε η αλλαγή ηγεσίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρής, παρέδωσε τη σκυτάλη της διεύθυνσης στην κ. Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου, η οποία, πριν την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, κατείχε τη θέση της Συμβούλου Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ79, Μουσικής Επιστήμης Μαγνησίας.

Ο Δρ Κωνσταντίνος Ζαχαρής, ο οποίος επέλεξε να υπηρετεί την εκπαίδευση από τη θέση του Συμβούλου Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ86, Πληροφορικής Μαγνησίας, υποδέχτηκε σε θερμό κλίμα τη νέα Διευθύντρια Εκπαίδευσης, τη συνεχάρη για τη θέση ευθύνης της, της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ευόδωση των στόχων της και της παρείχε συμβουλές πολύτιμες για την ασφαλέστερη και εποικοδομητική άσκηση των καθηκόντων της, μέσα από την εμπειρία της προσφοράς και της συνεργασίας του στο πλαίσιο άσκησης της διοίκησης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. Το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό με τη σειρά του υποδέχτηκε με εγκάρδιες ευχές τη νέα Διευθύντρια Εκπαίδευσης και ευχήθηκε από καρδιάς ανθοφορούσα διοικητική πορεία και  αγαστή συνεργασία.

Με τη σειρά της, η Δρ Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου συγκινημένη ευχαρίστησε θερμά τον πρώην Διευθυντή Εκπαίδευσης, του ανταπέδωσε τις ευχές για κάθε επιτυχία στην άσκηση των νέων του καθηκόντων και εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι η αγαστή συνεργασία και η άμεση επικοινωνία τόσο με το διοικητικό προσωπικό της υπηρεσίας όσο και με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων της Καρδίτσας θα συνεχιστούν με αρμονικό και τελεσφόρο τρόπο για την προαγωγή των στόχων του εκπαιδευτικού και κυρίως του παιδαγωγικού έργου, με γνώμονα πρωτίστως την ορθή παιδαγωγική και ανθρωοαφωγική εξέλιξη των μαθητών και μαθητριών μας.

Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο λειτούργημα της προσφοράς παιδείας και καρποφόρα η άσκηση των διοικητικών καθηκόντων της νέας διοικούσας αρχής.

 

Προηγούμενο άρθρο Παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή Στιγμές
Επόμενο άρθρο Αναφορά στο Αθλητικό Πάρκο Παλέρμο - Γράφει ο Σωκράτης Βασιλάκος - Κοινά και Καλοπροαίρετα* (Β΄ Μέρος- τελευταίο)