Ειδήσεις

Μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Αριστοτέλη Σπάνια για τη νέα σχολική χρονιά


 H έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μία νέα αφετηρία, γεμάτη στόχους, όνειρα και προσδοκίες, στον δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο της γνώσης. Καλή αρχή στα πρωτάκια μας, που για πρώτη φορά θα περάσουν την πόρτα του σχολείου, ξεκινώντας το ταξίδι στη γνώση, γνωρίζοντας και ακολουθώντας τις αρχές και τις αξίες που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.

Καλή δύναμη στους μαθητές της τρίτης Λυκείου που ξεκινούν έναν δύσκολο αγώνα για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο της αρέσκειας τους. Με υπομονή, επιμονή και μεθοδική μελέτη στο τέλος της χρονιάς η επιτυχία θα είναι δεδομένη.

Καλή εκπαιδευτική χρονιά στους γονείς που δίνουν τον δικό τους αγώνα για την πρόοδο των παιδιών τους και φυσικά στους δασκάλους και καθηγητές που με όλες τους τις δυνάμεις στηρίζουν τα παιδιά μας στον αγώνα τους για γνώση και δημιουργία.

Τέλος εύχομαι από καρδιάς στις μαθήτριες και στους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της ΠΕ Καρδίτσας, μια εποικοδομητική και γόνιμη σχολική χρονιά, η οποία θα συνοδεύεται από αλλαγές που σα στόχο έχουν την ολική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος με την εφαρμογή ενός πλαισίου που στηρίζεται στην ασφαλή ψηφιακή εκπαίδευση.

Καλή πρόοδο και υγεία σε όλους!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Πριν από 15 μέρες το τελευταίο θετικό κρούσμα της πανώλης, βαίνει μειούμενη η ζωονόσος στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Το μήνυμα του Δ/ντή Β΄ θμιας Εκπ/σης Κων/νου Ζαχαρή ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς