Ειδήσεις

Μεγάλη επιτυχία των μαθητών/τριών του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Ένα φάσμα επιλογών για το μέλλον!


Το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας γιορτάζει μια ακόμη χρονιά μεγάλων επιτυχιών! Η Διευθύντρια κα Ουρανία Μαγγίνα και ο Σύλλογος Καθηγητών/τριών συγχαίρουμε τους/τιςεβδομήντα πέντε (75) μαθητές/τριες του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρουμε.

Η φετινή χρονιά συνεχίζει με πρωτιές σε υψηλόβαθμες σχολές όπως Ιατρική, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Σχολή Πυροσβεστών, Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας,Μαιευτικής, Λογοθεραπείας, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Οικονομικών Επιστημών, Κοινωνιολογίας, Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Νοσηλευτικής, Γεωπονίας και πλήθος άλλων σχολών αιχμής ανάλογες των Τομέων που ακολούθησαν και των ενδιαφερόντων τους.Αυτή η σημαντική κατάκτηση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της επιμονής, της αφοσίωσής τους, της στήριξης των οικογενειών τους και των εκπαιδευτικών τους.

Ευχόμαστε σε όλους/ες τους/τις επιτυχόντες/ούσες μια λαμπρή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία και να συνεχίσετε να μας κάνετε περήφανους/εςπου ήσασταν μέλη της σχολικής μας κοινότητας! Να φτάσετε όσο ψηλά θέλετε, να κατακτήσετε τα όνειρα σας και θυμηθείτε «Τα όνειρα δεν έχουν όρια – ακολουθήστε τα με πάθος». Είμαστε εδώ για εσάς, πάντα!

Σε όλους/ες τους/τις πτυχιούχους απόφοιτους/ες που ξεκινούν την επαγγελματική τους καριέρα τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να θυμούνται ότι η διαρκής επιμόρφωση και ενημέρωση – επικαιροποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του Τομέα τους είναι πολύτιμη.

Όσον αφορά τους/τις πτυχιούχους απόφοιτους/ες που επιλέξουν να ενταχθούν στο «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» που υλοποιείται σε όλους τους Τομείς που λειτουργούν στο σχολείο μας και να πιστοποιηθούν στο επίπεδο 5 προσόντων προτείνουμε να παρακολουθούν την ιστοσελίδα του σχολείου για την ενημέρωσή τους (υποβολή αιτήσεων).

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη 2 ημεδαπών για διατάραξη κοινής ησυχίας
Επόμενο άρθρο Κρούσμα της πανώλης των προβάτων στην Καρδίτσα