Ειδήσεις

Με μεγάλη συμμετοχή το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ


Πλήθος μαθητών μαζεύτηκε στο μεγάλο ραντεβού του μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ που πραγματοποιήθηκε, πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στη πλατεία Παυσιλύπου, με σύνθημα «τίποτα δε μας σταματά! Δίνουμε τρόπο στην οργή “ανάσα” ο αγώνα γιά να νικήσει η ζωή!!!

Το πρόγραμμα περιελάμβανε  quizdom για τους μαθητες γυμνασίων και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για τις μικρότερες ηλικιες!

Ξεχώρισε η γωνιά με θέμα: «αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης» όπου μαθητές μικρότερων ηλικιών  έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης στο βασανισμένο αυτό λαό με τις ζωγραφιές τους και ένα ξεχωριστό πανό!

Τη συναυλία άνοιξε το ροκ μαθητικό συγκρότημα «st triad» που ξεσήκωσε με ελληνικά ροκ τραγούδια και ξεχωριστές διασκευές!!

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε η Μαρίνα Φυτσιλη Γραμματέας του ΤΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ.

Τελος το πρόγραμμα έκλεισε το μέταλ συγκρότημα «voltka» κατά τη διάρκεια του οποίου άρχισε να βρέχει. Οι μαθητές απτόητοι συνέχισαν να χορεύουν μέσα στη βροχή η οποία δυναμωνε. Το πρόγραμμα διεκόπη αναγκαστικά και οι voltka ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους μαθητές στην επόμενη μεγάλη δραστηριότητα της ΚΝΕ!!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τραγικός θάνατος για 66χρονο Καρδιτσιώτη μετά από τροχαίο
Επόμενο άρθρο Η ΟικόΣφαιρα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ερημοποίησης και της ξηρασίας (17 Ιούνη)