Ειδήσεις

Με ανέλπιστη επιτυχία και συμμετοχή η εκδήλωση των Αερολεσχών Καρδίτσας στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης


Οι πρόεδροι των Αερολεσχών Τσολάκος Σταυρος και Lorenzo Ronzi, τα ΔΣ και τα μέλη των Αερολεσχών με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσαν το ενδιαφέρον του κοινού για τον Αεροαθλητισμό,

κρίνοντας από την ανέλπιστη και μεγάλη συμμετοχή στον χώρο του Δημοτικού Αεροδρομίου Μυρίνης. Με έντονο ενδιαφέρων παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις του Κου Βαγγέλη Ντανοβασίλη που με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασε τις βασικές αρχές πτήσης, και τα μέρη των αεροσκαφών που συμμετέχουν. Στο παρακάτω Link το εξαιρετικά χρήσιμο για τους ενδιαφερόμενους,  Video της πρώτης παρουσίασης της εκδήλωσης https://youtu.be/QEJcEZnPL7A .

Αξιοσημείωτο ότι όλοι παρακολούθησαν ως το τέλος όλες τις παρουσιάσεις, κάνοντας στο τέλος τους τόσες πολλές ερωτήσεις που υπερκάλυψαν τον προβλεπόμενο χρόνο των διαλειμμάτων.

 

Παρόντα  στη εκδήλωση, νεαρά παιδιά με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρων για την αεροπορία, εκπλήσσοντας μας ευχάριστα, με το βάθος και πλήθος των γνώσεων τους στο θέμα, που όπως δήλωσαν προέκυψε από προσωπικό ενδιαφέρων και αναζήτηση σχετικών πληροφοριών. Πήραμε το μήνυμα, ότι και η επόμενη γενιά των Αεροπόρων μας θα είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο με τους τωρινούς.

Αρωγός στον Αεροαθλητισμό, στην ανάπτυξη και στην ανάδειξη του Αεροδρομίου και ο Δήμος Καρδίτσας, του οποίου σαν πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Αεροδρομίου και σαν αντιδήμαρχος παρευρέθηκε ο Κος Ηλίας Σχορετσανίτης υποστηρίζοντας την ολη προσπάθεια.

Τέλος Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό για συμμετοχή σε πτήσης εθισμού που θα προγραμματιστούν το επόμενο η επόμενα Σαββατοκύριακα. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από πιο πριν για δηλώσεις συμμετοχή.

 

Προηγούμενο άρθρο Η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας και του κεντρικού πεζόδρομου και οι μεγάλες ευθύνες του κ. Τσιάκου
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήρια του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα στην Αναγέννηση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου