Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Ενωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της συμμετοχής στις ευρωεκλογές


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην πολιτική εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, ενόψει των ευρωεκλογών, για όσα απασχολούν τους πολίτες αλλά και όσα θα μας απασχολήσουν την επόμενη πενταετία,  ο Βουλευτής Καρδίτσας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τσιάρας.

Ο Κώστας Τσιάρας μίλησε για τη σημασία των εκλογών της 9ης Ιουνίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν πολλοί υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Τσιάρας: «Η Ευρώπη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις στην πατρίδα μας τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για ένα νέο Ταμείο Ανάκαμψης και ακόμα περισσότερα έργα υποδομής για τον τόπο μας. Για τη μεταναστευτική πολιτική, για το νέο ταμείο για την ευρωπαϊκή άμυνα, για τη νέα ΚΑΠ και τη στήριξη των αγροτών μας και των κτηνοτρόφων μας.

Ποια παράταξη, ποιος Πρωθυπουργός, ποιοι ευρωβουλευτές θα τα διαπραγματευτούν αυτά την επόμενη μέρα; Μόνο αυτοί που ξέρουν, μπορούν, γνωρίζουν και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πηγαίνουν στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο και τελικά να επιστρέφουν με απτά οφέλη για την ελληνική κοινωνία».

Σε ανάρτησή του στο facebook, εξάλλου, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας ένιωσα τιμή, ένιωσα χαρά, ένιωσα την αισιοδοξία. Ένιωσα τη βεβαιότητα ότι, ενωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της συμμετοχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Και ότι μαζί θα διασφαλίσουμε την πορεία της χώρας στην τροχιά της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Ώστε, την επομένη των εκλογών, με δυνατή τη Νέα Δημοκρατία, η φωνή της Ελλάδας να είναι ακόμα πιο δυνατή στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο για να διεκδικήσουμε όσα δικαιούται η πατρίδα μας και να διαδραματίσουμε τον ρόλο που μας αναλογεί στην Ενωμένη Ευρώπη.

Ευχαριστώ προσωπικά τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Αρχοντίδου Βανέσα, Βόζεμπεργκ Ελίζα, Δήμα Πύρρο, Ζαμπούκα Ανδρέα, Καραχάλιο Θεόφιλο, Κουτσουπιά Μαρία-Ωραιοζήλη, Μελέτη Ελεονόρα, Μπλιούμη Γεώργιο, Ομράν Ορέστη και τον Φρέντη Μπελέρη που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον αδερφό του, για την παρουσία τους, για τα θερμά τους λόγια και για τη διάθεσή τους να βοηθήσουν την πατρίδα μας από την πρώτη  γραμμή. Αλλά και τη θέληση τους να βοηθήσουν τον τόπο μας. Για όλα όσα απασχολούν τους συμπολίτες μας: για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τη μετανάστευση, το περιβάλλον, την κοινωνική συνοχή, την επιχειρηματικότητα, την άμυνα και όλα όσα θα μας απασχολήσουν την επόμενη πενταετία.

Πάνω από όλα ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για αυτή τη συγκλονιστική παρουσία.

Τις Καρδιτσιώτισες και τους Καρδιτσιώτες, με τους οποίους συνεχίζουμε #ΣταθεράΜαζί σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες της παράταξης και του τόπου μας. Σας ευχαριστώ ειλικρινά!»

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Α. Ζαμπούκας για την εκδήλωση Τσιάρα: Η πιο μεγάλη των συγκεντρώσεων