Ειδήσεις

Κώστας Τέλιος: Η Λευκή Νύχτα είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας


Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας, Κώστας Τέλιος, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 04/10/2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Καρδίτσας, σχετικά με τη Λευκή Νύχτα, ανέφερε τα εξής:

Η  Λευκή Νύχτα της Καρδίτσας, ένα από τα πιο αγαπημένα γεγονότα της χρονιάς, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς της πόλης μας, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για αγορές, διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή, σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια βραδιά γεμάτη χαρά, ψυχαγωγία αλλά και εμπορικές ευκαιρίες, όπου οι τοπικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συνδεθούν με το κοινό. Οι δρόμοι της Καρδίτσας  θα γεμίσουν μουσική, με ζωντανές εμφανίσεις από μπάντες και ντιτζειζ (djs), που θα προσφέρουν ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Η Λευκή Νύχτα είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη στήριξη των επιχειρήσεών μας. Δεν απευθύνεται μόνο στους Καρδιτσιώτες, αλλά και σε επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη μας, να απολαύσουν τις ομορφιές της και να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική γιορτή.

Θέλω να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας για τη διοργάνωση, και να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές,  καθώς και  όλους τους καταστηματάρχες, τους μουσικούς και τους συντελεστές που εργάζονται σκληρά, για να κάνουν αυτή τη βραδιά τόσο ξεχωριστή.

Είμαι βέβαιος ότι η βραδιά αυτή θα έχει  μεγάλη επιτυχία!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, για να ζήσουμε μαζί μια υπέροχη Λευκή Νύχτα στην Καρδίτσα!

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γιορτή του εμπορίου, γιορτή της Καρδίτσας η Λευκή Νύχτα - Η συνέντευξη τύπου των φορέων συνδιοργανωτών
Επόμενο άρθρο Νίκος Γανιάς (Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καρδίτσας) στο Ηχόραμα 100,8: Υπάρχει ένα πολιτικό κενό και είμαστε αναγκασμένοι να το καλύψουμε