Ειδήσεις

Κορυφαίο αθλητικό γεγονός ο 7ος Πλαστήριος Δρόμος


????????????????????????????????????

Ο Δήμος Καρδίτσας – Αντιδημαρχία Αθλητισμού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη   συνεργασία των Αθλητικών  Συλλόγων  Καρδίτσας, ”Φωκιανός”, ”Ωρίων” και Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας, προκηρύσσουν τον 7ο Πλαστήριο Δρόμο με αγώνες  δρόμου σε άσφαλτο 21,1χλμ, 10 χλμ, 5 χλμ και 1000μ. για παιδιά έως 12 ετών.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Ώρα 18:00 Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου.: 21,1 χλμ. : Αφετηρία από την Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα – Λ. Σακελλαρίου – Υψηλάντου – Γ. Καραΐσκάκη – Ταυρωπού με κατεύθυνση προς την αναρρυθμιστική λίμνη, αναστροφή στο ύψος της αναρρυθμιστικής  και τερματισμός στην Πλατεία   Νικολάου Πλαστήρα.

Ώρα 18:10 Εκκίνηση Αγώνα 10.000 μ. : Αφετηρία από την Πλατεία  Νικολάου Πλαστήρα  – Λ. Σακελλαρίου – Υψηλάντου – Γ. Καραΐσκάκη – Ταυρωπού με κατεύθυνση προς την αναρρυθμιστική λίμνη, αναστροφή στο ύψος  μεταξύ του ξενοδοχείου THESSALIKON GRAND και καταστήματος οικοδομικών υλικών ΚΑΤΣΙΚΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε.   και τερματισμός στην Πλατεία   Νικολάου Πλαστήρα

Ώρα 18:20 Εκκίνηση Αγώνα 5.000 μ.:  Αφετηρία από την Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα  – Λ. Σακελλαρίου – Υψηλάντου – Γ. Καραΐσκάκη – Ταυρωπού με κατεύθυνση προς την αναρρυθμιστική λίμνη, αναστροφή στο ύψος του Νοσοκομείου και τερματισμός στην Πλατεία   Νικολάου Πλαστήρα.

Ώρα 18:30 Εκκίνηση Αγώνα 1.000 μ. για παιδιά έως 12 ετών: Αφετηρία Καραϊσκάκη & Ελ. Βενιζέλου ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ και μέσω των οδών Υψηλάντου  και Λ. Σακελλαρίου θα τερματίσουν στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

            Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους (ΔΩΡΕΑΝ)

            Οι αριθμοί συμμετοχής  και το αναμνηστικό μπλουζάκι, θα δοθούν την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο 18-05-2024 από ώρα 18:00-21:00, από την γραμματεία του δρόμου που θα βρίσκεται στην πλατείαΝικ.Πλαστήρα.

            Τα παιδιά που θα συμμετέχουν δεν θα παίρνουν αριθμούς.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια και μπλουζάκια.  Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες, οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις κατηγορίες.  Στον αγώνα των 1000μ θα δοθούν κύπελλα στα 3 πρώτα αγόρια και στα 3 πρώτα κορίτσια.  Στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο.

Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική.  Για τον έλεγχο των δρομέων θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου.  Για τον Ημιμαραθώνιο στην εκκίνηση, στο 5οχλμ, 10οχλμ, 15οχλμ και στον τερματισμό, για τον αγώνα των 10 χλμ. στην εκκίνηση, στο 5ο χλμ και στον τερματισμό. Για τον αγώνα των 5χλμ. στην εκκίνηση και στον τερματισμό, ενώ έλεγχος θα γίνεται και στην αναστροφή.

            Εθελοντές θα προσέχουν τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ελευθερίας, απ’ όπου θα τα παίρνουν οι δρομείς μετά τον τερματισμό.

Οι αριθμοί συμμετοχής και το αναμνηστικό μπλουζάκι, θα δοθούν την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο 18-05-2024 από ώρα 18:00-21:00, από την γραμματεία του δρόμου, στην πλατεία Νικ. Πλαστήρα.

            Σας περιμένουμε όλους.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το 1ο Πειραματικό Λύκειο γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης
Επόμενο άρθρο Η Καρδίτσα υποδέχεται την τιμία κάρα του πολιούχου και προστάτου της Αγίου Σεραφείμ