Ειδήσεις

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας σε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καρδίτσας συνεχίζοντας διαχρονικά τον αγώνα και τις διεκδικήσεις, καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους φοιτητές στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Σεπτέμβρη 2024 στις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.

Στην Καρδίτσα των πολλών προβλημάτων της ακρίβειας, της φτώχειας, της ανεργίας  των καταστροφών, έχουμε μόνο έναν δρόμο. Αυτόν της διαμαρτυρίας, του αγώνα και της διεκδίκησης.

Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι της χώρας είναι αντιμέτωποι με μια άνευ προηγουμένου κρίση διαβίωσης. Η ακρίβεια, η κοινωνική φτώχεια, η στεγαστική κρίση, ο περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, η εντατικοποίηση της εργασίας, η επισφάλεια και η ανασφάλεια στους χώρους εργασίας και η αύξηση των εργατικών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών είναι οι κυρίαρχες συνέπειες των εφαρμοζόμενων πολιτικών. Το κύμα ακρίβειας πλέον σαρώνει όλα τα εισοδήματα και εξανεμίζει την αγοραστική δύναμη εκατομμυρίων χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων.

Δίνουμε όλες και όλοι μαζί αγωνιστικό και δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Τώρα περισσότερο από ποτέ να καταλάβουν ότι η κοινωνία αντιδρά, δεν αντέχει άλλο, διεκδικεί και διαδηλώνει .

Αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια μας,

Θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ώρα 10:00 το πρωί από το Εμπορικό Κέντρο της πόλης για την μετακίνηση από Καρδίτσα προς Θεσσαλονίκη (και επιστροφή) .

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2441022182.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αστέριος Γ. Βασιλάκος: Όσα δεν μας έδειξαν … και δεν ακούστηκαν … στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο Δημ. Κουρέτας: Αυτά είναι τα αντιπλημμυρικά έργα που ξεκινάμε στη Θεσσαλία