Ειδήσεις

Kοπή πίτας του Συλλόγου Απανταχού Καρδιτσιωτών


Μια πολύ ποιοτική συναυλία σύγχρονης Ελληνικής μουσικής με την γνωστή χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας «Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης» θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Καρδιτσιώτες και οι Θεσσαλοί του Λεκανοπεδίου της Αττικής και του Πειραιά την προσεχή Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00’ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών {οδός Ακαδημίας & Γενναδίου 8, ΑΘΗΝΑ – όπισθεν Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής}.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών. Σαράντα πέντε (45) Καρδιτσιώτες χορωδοί, υπό τον μαέστρο Νικόλαο Ευθυμιάδη θα τραγουδήσουν συνθέσεις σύγχρονων Ελλήνων μουσικών δημιουργών, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το «Τραγούδι της Καρδίτσας» και την γνωστή «Καραγκούνα».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών, την οποία θα ευλογήσει εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμοθέου, ενώ θα μοιραστούν δώρα σε όλους τους μικρούς Καρδιτσιώτες που θα παρευρεθούν. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο διοργανωτής Σύλλογος θα μοιράσει την πίτα και θα προσφέρει Καρδιτσιώτικο τσίπουρο και κρασί.

Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα λάβει ως δώρο από τον διοργανωτή Σύλλογο δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στον πολυτελή ξενώνα «Το Αρχοντικόν» στον Ελληνόπυργο Μουζακίου Καρδίτσας.

Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 10 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν. Για πληροφορίες για την εκδήλωση, καθώς και προπώληση εισιτηρίων, μπορείτε να απευθύνεστε στον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών.

 

Προηγούμενο άρθρο Προσοχή στα λουλούδια μας!
Επόμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος στη νήσο της Κεφαλληνίας