Ειδήσεις

Ιστορικές στιγμές – Του Κώστα Βλάχου


-Ιστορικές  στιγμές ζούμε   Σοφοκλή  τα  μεγάλα τηλεοπτικά  κανάλια και  έντυπα βουίζουν καθημερινά. Οι  Έλληνες  παρακολουθούνε με κομμένη  την ανάσα. Είθε  ο θεός να βάλει το χέρι του.

Όμως  ο θεός δεν επεμβαίνει στα εγκόσμια, οι  άνθρωποι πρέπει να λογικευτούν. Διαβάζω    καθημερινά   ότι πολλές χώρες  προετοιμάζουν τους πολίτες  για παγκόσμιο πόλεμο. Ο Καθηγητής  Μάζης  δήλωσε πως το Σεπτέμβριο θα  έχουμε πόλεμο Ισραήλ  -Λιβάνου  και  θα καταρρεύσουν τα χρηματιστήρια. Θα πέσει πείνα   και εδώ..  Όμως δεν συμφωνώ μαζί του, δεν χρειάζεται  πόλεμος  για να πεινάσει η Ελλάδα, πεινάει και  τώρα και αν συνεχίσουν να ανεβαίνουν οι τιμές  θα καταρρεύσουν τα νοικοκυριά.  Τι με νοιάζει εμένα για τα χρηματιστήρια.

-Με αυτά ασχολείσαι Περικλή ,εδώ  συμβαίνουν γεγονότα συνταραχτικά, ο  Κασσελάκης  κάλεσε τον Τσίπρα  να αναλάβει  τον Σύριζα  και εκείνος   θα συνεχίσει να αγωνίζεται σαν στρατιώτης  για μια καλλίτερη Ελλάδα .  Γεγονότα που   θα ταρακουνήσουν τα Ελληνικά δρώμενα.

Έχει και την εμπειρία γιατί υπηρέτησε πρόσφατα…

Και το έλεγα εγώ,  αυτή η ιστορία με τον Κασσελάκη δεν θα μας βγει  σε καλό.

Είχα μια  υπόνοια πως τον βάλανε σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνιστεί ο Αλέξης.  Έπαιξε  βέβαια σημαντικό ρόλο και ο Μητσοτάκης που  έδειξε πως όλοι οι αρχηγοί  ,άλλα λένε και άλλα κάνουν και δεν ασχολούνται και  πολύ με το λαό.

-Και είναι  κακό  να επανέλθει  ο Τσίπρας , έκανε τόσα καλά .  Όμως  με κέντρισες  και θα στο πω ευθέως . Είσαι εβδομήντα  πέντε χρονών και παράνομα ζεις.  Τι έκανες εσύ για τη χώρα  και  σχολιάζεις τους άλλους ;

Όταν  ο Αλέξης   ήταν πρωθυπουργός  είχε πει πως το ασφαλιστικό   θα λυθεί  για τους άνω των  εβδομήντα χρονών με φυσικό τρόπο . Βέβαια δεν βοήθησε σε αυτό. Εάν είχε τον Άδωνη υπουργό  σήμερα χωρίς φάρμακα θα είμασταν στον ουρανό.

Είναι ο μόνος  αρχηγός  που μπορεί  να εξομαλύνει τις σχέσεις μας με τα  Σκόπια .

-Πως ;

  • Έτσι και αλλιώς  νομιμοποιήθηκε  το κλέψιμο της ιστορίας  ,μια τροποποίηση,

φεύγει  το  βόρεια  και ούτε γάτα ούτε  ζημιά. Δεν  θα πέσει στο επίπεδο του Γεραπετρίτη  να τους παρακαλεί.  Έκανε τόσα καλά ο Αλέξης . Πολέμησε σαν αρχηγός της αντιπολίτευσης  τα μνημόνια  σκληρά  και  σαν πρωθυπουργός

έδωσε   το   λόγο με δημοψήφισμα στο λαό  να αποφασίσει για αυτά. Έκανε την Αλεξανδρούπολη αστακό.  Τι άλλο  να πρωτοπώ  .  Ήταν υπάκουος  στους ‘’συμμάχους’’  και δεν τους δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Να μην τα πολυλογώ. Ο  Κασσελάκης  έχει διορατικό μυαλό.

Εγώ θα στεναχωρηθώ  εάν φύγει ο Κασσελάκης.

Γιατί ;

-Κανέναν  δεν ενοχλεί και μας διασκεδάζει το παιδί.  Άλλωστε  και η ‘’κουτσή

Μαρία’’  αρχηγός σε όποιο κόμμα και να μπει δεν μου καίγεται καρφί.

Έτσι  κι’ αλλιώς  όλοι μας τη πρήζουν τη χολή.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΣΚ: Νέος γυμναστής ο καταξιωμένος Γιάννης Μεριχωβίτης
Επόμενο άρθρο Είστε έτοιμοι/ες για τον 5ο Λαϊκό Δρόμο Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα - Μούχα– Καστανιά; Οι εγγραφές άνοιξαν!