Ειδήσεις

Η νικήτρια του XFactor 2022 Κατερίνα Λαζαρίδου Live στο Fashion City Outlet


Ελάτε στο Fashion City Outlet να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με μοναδικές θερινές εκπτώσεις έως 80% με ένα ‘live party’’με την Κατερίνα Λαζαρίδου. Η μεγάλη νικήτρια του Χ Factorπου μάγεψε κριτές και κοινό και ξεσηκώνει με τις εμφανίσεις, έρχεται στο Fashion City Outlet.Την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 19:00μμ ετοιμαστείτε  να απολαύσετε  την ενέργειά της στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου.

Το βίντεο της οντισιόν της στο Χ Factor ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, το 2022 συνεργάστηκε με τις Μέλισσες στην καλοκαιρινή τους περιοδεία, το 2023 κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο ” Θέλω να ξέρω ” ενώ φέτος είναι μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο στην καλοκαιρινή του περιοδεία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Γλυκο Ναρκωτικό “από την Panik Records ενώ τα βίντεο της στο TikTok έχουν χιλιάδες προβολές.

Το  Fashion City Outlet ο νούμερο ένα καταναλωτικός προορισμός της Θεσσαλίας προσφέροντας ό,τι χρειάζεται ο άνδρας, η γυναίκα, το παιδί και το σπίτι σε super hot τιμές, γίνεται και hotspotτης διασκέδασης.

 

Fashion City Outlet

4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Λάμπρος Κολτσίδας (Πρόεδρος της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής) στο Ηχόραμα 100,8: Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνουν και άλλες αυξήσεις
Επόμενο άρθρο Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα του E-65