Ειδήσεις

Η ΕΟΑΣΚ συμμετέχει στις συγκεντρώσεις των εργαζομένων


Την Τετάρτη 16 Ιούνη οι εργαζόμενοι έχουν προκηρύξει νέα απεργία και κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοθετικό τερατούργημα της κυβέρνησης. Δίνουν σκληρό αγώνα για τα δικαιώματά τους, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, για το 8ωρο που πάνε να το καταργήσουν, την απλήρωτη εργασία, το δικαίωμα στην απεργία, στον συνδικαλισμό, κλπ.

Η ΕΟΑΣΚ καλεί τους Αγροτικούς Συλλόγους και τους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις των εργαζομένων και των ταξικών σωματείων, στις 7.30 μμ στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας.

Βαδίζουμε μαζί με τους εργαζόμενους, στον ίδιο δρόμο του αγώνα. Άλλωστε ήταν πάντα δίπλα μας και στους δικούς μας αγώνες. Ενώνουμε τις φωνές μας, στέλνουμε μήνυμα διεκδίκησης μιας καλύτερης ζωής, γιατί έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο. Είναι όλοι αυτοί που μας εκμεταλλεύονται και κλέβουν τους κόπους μας και τη δουλειά μας, με τις πλάτες των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Η κοινή δράση και η αλληλεγγύη, η συμμαχία μεταξύ μας, μπορεί να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τους αγώνες μας και να δώσει την προοπτική ότι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε οι ουσιαστικοί ιδιοκτήτες του πλούτου που παράγουμε.

 

Προηγούμενο άρθρο 3 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Μέχρι 17 Ιουνίου οι αιτήσεις για εισαγωγή μαθητών στο Πειραματικό Λύκειο Καρδίτσας