Ειδήσεις

Γιορτή του εμπορίου η Λευκή Νύχτα στην Καρδίτσα!!!


Μια μεγάλη γιορτή του εμπορίου και της Καρδίτσας αναμένεται να αποτελέσει η Λευκή Νύχτα την ερχόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου. Με το σύνθημα: Όλη η αγορά μια σκηνή… έρχεται την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην Καρδίτσα και στην 4η εκδοχή του και την πιο χορευτική, το μεγάλο party της πόλης. Η Λευκή Νύχτα! Το ραντεβού που δίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας από το 2019 τη φετινή χρονιά έρχεται το πιο χορευτικό του… πρόσωπο.

Οι διοργανωτές

Το μεσημέρι της Τετάρτης, οι εκπρόσωποι των φορέων-συνδιοργανωτών παραχώρησαν σχετική συνέντευξη τύπου στην Περιφερειακή Ενότητα καλώντας τους Καρδιτσιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Τέλιος τόνισε πως είναι μια καλή ευκαιρία αναψυχή και αγορές και η Καρδίτσα θα μετατραπεί σε ένα ζωντανό καμβά χρημάτων. Μια Γιορτή που θα ενισχύσει την τοπική οικονομία.

Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Καρδίτσας Όλγα Μακρή κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στη Γιορτή και ευχήθηκε σε όλους να το χαρούν και στον εμπορικό κόσμο να μπορέσει να ανακάμψει.

Ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Γιώργος Στεργιούλης ανέφερε πως είναι μια ευκαιρία να βγει ο κόσμος από το σπίτι και την κατήφεια και, παράλληλα, το έχει ανάγκη η αγορά, το έχει ανάγκη όλη η Καρδίτσα και όλοι όσοι δουλεύουν.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Αριστοτέλης Αντωνίου επεσήμανε πως πρόκειται για μια γιορτή του εμπορίου και της Καρδίτσας η οποία ξεκίνησε δειλά-δειλά το 2019 και εξελίχθηκε σε θεσμό.

Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας μίλησε και η Ρούλα Νιάκα υπογραμμίζοντας πως η αγορά είναι ψυχολογία, δεν είναι μόνο χρήματα και, επομένως, εκεί είναι η στόχευση και το μήνυμα είναι ότι η Καρδίτσα μπορεί να τα καταφέρει.

Αναμένονται εκπτώσεις ακόμα και της τάξης του 70%.

 

Συγκροτήματα:
Ντουμαλάνι: Κεντρική Πλατεία
Μπασαλάν: Πεζόδρομος Στεργίου Λάππα
MC Yinka: Πεζόδρομος Δ. Τερτίπη & Σμύρνης
Djs & Party:
George Ntemos & Mr TZI: Είσοδος Παυσιλύπου – Πλατεία Ν. Πλαστήρα με το μεγάλο μουσικό party
Maze Soundz: Ηρώων Πολυτεχνείου & Ιεζεκιήλ
George Tzatzis: Υψηλάντου & Χατζημήτρου
Leandros: Υψηλάντου & Βάλβη
Ραδιόφωνο:
MUSICA RADIO: Κεντρική Πλατεία – Περίπτερο Λευκής Νύχτας
** Στο σημείο θα υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ μπαλόνια για ΟΛΟΥΣ.
Οχτώ σημεία μουσικής που θα περιλαμβάνουν από Παραδοσιακά και πειραγμένα ρεμπέτικα έως ελληνική funk, soul και Ηλεκτρονική Μουσική.
 

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας / Π.Ε. Καρδίτσας, Επιμελητήριο Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας

Ώρα έναρξης event: 18:30
Ώρα λήξης event: 00:00

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας: Tο ταξίδι της επιβίωσης… και άλλες δράσεις!!!
Επόμενο άρθρο Πανηγύρισε το Ιερό Παρεκκλήσιο προς τιμήν των Αγίων Φανουρίου, Αποστόλου Κλεόπα και Ειρήνης στην Καρδίτσα