Ειδήσεις

Γιώργος Μπουκουβάλας: Ψήφο στο ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη για να αποτρέψουμε την παντοδυναμία της Ν.Δ


Στις εκλογές της 21ης Μάη το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, η εκλογική συμμαχία ΜέΡΑ25, Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά και άλλων αριστερών δυνάμεων και ανένταχτων αγωνιστών, δεν ξεπέρασε το εκλογικό όριο του 3% για να μπει στη Βουλή.

Συνεχίζουμε, όμως, τον αγώνα μας, ώστε στις εκλογές της 25ης Ιούνη να μπούμε στη Βουλή. Αυτό θα είναι πολλαπλά χρήσιμο για τον λαό και τη νεολαία.

Θα ακούγεται στη Βουλή και στους δρόμους των αγώνων η αγωνιστική φωνή της κινηματικής, ριζοσπαστικής, οικολογικής Αριστεράς, η φωνή του λαού, της νεολαίας και των κινημάτων τους, η φωνή όσων δεν έχουν φωνή.

Θα ασκούμε αριστερή μαχητική και αποτελεσματική αντιπολίτευση στις αντικοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που αποθρασυμένη από την εκλογική νίκη της θα αμφισβητήσει όλες τις εναπομείνασες δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης και θα κλιμακώσει τις πολιτικές λιτότητας και αυταρχισμού. Τώρα, πλέον, δεν κρίνεται ποιος θα κυβερνήσει, αλλά ποια δύναμη μπορεί και θέλει να ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με σεβασμό στις επιλογές σας στις εκλογές στις 21 Μάη, σας καλούμε ΤΩΡΑ, στις εκλογές στις 25 Ιούνη, να συμβάλλετε με κάθε τρόπο – προφανώς και κριτικά – έτσι ώστε η Ριζοσπαστική, η κινηματική, η ασυμβίβαστη Αριστερά να παραμείνει πολιτικά ζωντανή. Να ακούγεται η φωνή της στη Βουλή, σήμερα μέσω του “ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη” και αύριο ακόμα πιο δυνατά, μέσα από την ανασυγκρότηση, ενότητα και αναγέννησή της, μέσω ενός ευρύτερου μετωπικού πολιτικού φορέα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Με αυτό τον τρόπο φράζουμε το δρόμο στην παντοδυναμία του Μητσοτάκη, αποτρέπουμε τη μετατροπή του γκρίζου πολιτικού σκηνικού, που προέκυψε μετά τις εκλογές στις 21 Μάη, σε κατάμαυρο, δίνουμε δύναμη στη δική μας Αριστερά! Κρατάμε ζωντανή μία χαραμάδα ελπίδας για την ανατροπή και την αλλαγή με ορίζοντα το σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.

Είναι στο χέρι σας!

 

Γράφει ο Γιώργος Μπουκουβάλας, υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενθουσίασε η ποδηλατάδα στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Ευκαιρίες κατάρτισης και απασχόλησης σε επιχειρήσεις της Θεσσαλίας