Ειδήσεις

Για το Σεπτέμβριο μετατίθεται Charitou Street – FOOD FESTIVAL


Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν τον Ιούνιο αλλά και τον Ιούλιο σε open air Project μας. Το MUSICA Project και η ομάδα του, έφερε εις πέρας μεγάλες και απαιτητικές παραγωγές με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες αλλά και «ανεβάζοντας» στα Stage νέους καλλιτέχνες με βήμα έκφρασης.
Πάντα ακολουθώντας το τρίπτυχο: Οργάνωση, Αισθητικό Αποτέλεσμα, Μουσική έκφραση.

Φεστιβάλ Πηνειού / Στις όχθες του Πηνειού
Ο τεράστιος DUB FX (Αυστραλία), ένας καλλιτέχνης φαινόμενο τα τελευταία 15 χρόνια, αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και καταφέραμε να απολαύσουμε μεγάλες επιτυχίες του με εκατομμύρια ακροάσεις και views. Βρέθηκε στη Λάρισα καθώς είχαμε «κλείσει» αυτόν τον τεράστιο καλλιτέχνη από πολύ νωρίς, με άκρα μυστικότητα και με συνεχόμενη επικεινωνία με το Book Agency του καθώς βρίσκεται σε μια μεγάλη Παγκόσμια περιοδεία.
Στο ίδιο Stage βρέθηκαν οι ταλαντούχοι: ZF moody, Meshaya, Brain Damage, Seza.
Το βιογραφικό του Guy Mantzur (Ισραήλ) είναι τόσο μεγάλο που δεν χωράει σε 4 σελίδες. Λάτρης της ηλεκτρονικής μουσικής, Dj και Παραγωγός, μοιράστηκε το εναλλακτικό stage του Φεστιβάλ με τον ανερχόμενο Έλληνα Dj Dualsim: και τα λόγια του μετά τα τέλος του Show του, μας δίνει χαρά για να συνεχίσουμε να ετοιμάζουμε νέα shows με καλλιτέχνες που αγαπάμε και θέλουμε να δει το ελληνικό κοινό.
Για πρώτη φορά φέτος συνεργαστήκαμε με μια νέα καλλιτέχνιδα Circus & Fire Performer, την pixie flow.

Ενδιάμεσα…
• Παράδοση mini documentary με τίτλο Ο σεισμός, όπως τον ζήσαμε εμείς! Για την ομότιτλη έκθεση και τους: Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας, Μουσείο Σιτηρών & Αλεύρων, Γενικά Αρχεία Κράτους.
• Παράδοση έργου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE
• Δημιουργία της «μορφής» του Spaceman για τους PANIK AT THE OPERA και τη μεγάλη τους συναυλία στο Κρατικό θέατρο στο Αλγέρι.

 

1ο Θεσσαλικό HIP – HOP Φεστιβάλ
13 Καλλιτέχνες βρέθηκαν σε μια νέα μεγάλη παραγωγή του MUSICA Project που πραγματοποιήθηκε στο καταπληκτικό Άλσος Παυσίλυπων της Καρδίτσας.
Η ζωντανή ιστορία στην Παραγωγή Μουσικής στην Ελλάδα, Dj Booker βρέθηκε στο stage παρέα με τον Mc Yinka. Παρουσίασαν ένα δίωρο γεμάτο από την πλούσια δισκογραφία και των δύο, ενώ δεν έλειψαν και οι μουσικές εκπλήξεις με μουσική που όλοι αγαπήσαμε από τα 90ς.
Οι twinsanity θεωρούνται ότι πιο φρέσκο και ανερχόμενο διαθέτουμε στην Ελλάδα σε αυτό το είδος της μουσικής. Και η παρουσία τους  στο1ο Θεσσαλικό HIP – HOP Φεστιβάλ μας έκανε να τους αγαπήσουμε πιο πολύ. Τους twinsanity θα τους ακούσεις και στο φετινό Release Festival.
Από το ίδιο stage πέρασαν οι ταλαντούχοι και γεμάτοι ενέργεια: Λοιμός, ZF moody, Meshaya, Dimos, Rondoboy, Add1cts.

Επόμενες Δράσεις – Φεστιβάλ
Δευτέρα 17.6 Gazarte (Αθήνα): Ο μοναδικός KIKO BUN (Αγγλία) για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Support acts: Blend Mishkin  & Kill Emil
Παρασκευή 08.09 (Καρδίτσα): Η μεγάλη γιορτή του Εμπορικού Κόσμους της Καρδίτσας με 8 σημεία μουσικής, πολλές εκπλήξεις και μεγάλους καλλιτέχνες (Djs & Live Concerts).
Σεπτέμβριος (Καρδίτσα): Charitou Street – FOOD FESTIVAL – Karditsa. 12 Περίπτερα φαγητού απ όλο τον κόσμο, τρεις μπάντες και δύο Djs στο πρώτο Αστικό Φεστιβάλ της Καρδίτσας.

 δεν τελειώσαμε…
Σε παραγωγή του MUSICA_Project έρχονται τα : 1ο Αφρικανικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλία με την κουλτούρα της Αφρικής. Ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στην Αθήνα.
Event με ηλεκτρονική μουσική… δίπλα στη Θάλασσα τον Αύγουστο που τα τζιτζίκια θα τραγουδάνε.
Ενδιάμεσα σε στέλνουμε ΔΩΡΕΑΝ στην Ικαρία και το Icaria Music Festival (βρες το στο instagram @musicaradio.gr) και «τρέχει» το πρόγραμμα #genesis του Ραδιοφώνου μας έως τον Δεκέμβριο.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΣΒΘΣΕ: Αδειοδότηση, κυκλική οικονομία και ενδυνάμωση συνεργασίας, κυριάρχησαν στη συνάντηση των Γενικών Διευθυντών στο Βόλο
Επόμενο άρθρο Συνάντηση εργασίας του έργου Community 4 Tourism