Ειδήσεις

Ερπετοειδή – Του Κώστα Βλάχου


Είμαστε  ερπετοειδή, με αίμα  ψυχρό, δήλωσε η  πρώην πρόεδρος  της βουλής των αντιπροσώπων  των ΗΠΑ  Νάνσι Πελόζι. Αυτό  σημαίνει ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ να είναι επιθετικοί, όπως  οι κροκόδειλοι  και άλλα ερπετά. Βρήκανε ‘’ηγέτες’’ στην Ουκρανία που τη λέξη ειρήνη δεν  την  γνωρίζουν. Θα  συνεχίσουν  έστω και αν αφανιστεί ολόκληρος ο Ουκρανικός λαός .Ανάγκασαν  οι δυτικοί τη  Ρωσία να επιτεθεί στην  Ουκρανία  και τώρα  εισέβαλλαν  στη Ρωσία  προκαλώντας την να ρίξει πυρηνικά.

Η  Πελόζι  και η Καμάλα  Χάρις  καταχειροκροτούσαν τον  Μητσοτάκη  όταν  μίλησε στο κογκρέσο  όχι για όσα έλεγε, αλλά επειδή γνώριζαν ότι  μελλοντικά  θα τον  σέρνουν.   

Το παγκόσμιο  οικονομικό  φόρουμ δημοσίευσε  μια έκθεση  που αναφέρει ότι η δημοκρατία  ως  σύστημα  βρίσκεται υπό παρακμή για να προετοιμαστεί το έδαφος για μια  παγκόσμια απολυταρχική διακυβέρνηση. 

Οι Τάιμς  της  Ν Υόρκης αποκάλυψαν ότι ο Μπάιντεν  είχε σχέδιο να χτυπηθούν 

Κίνα  και Ρωσία  με πυρηνικά  για να μην αποτελούν εμπόδια  σε όλα  αυτά.

Για να επιτευχθούν αυτά  δισεκατομμυρίων ανθρώπων  αίμα θα πιούν τα ερπετά.

Η  Πελόζι, 84  χρονών, είναι πολύ γριά   και δεν είναι θεά.

Δεν θα αποφασίσει αυτή για το πως θα ζουν οι μελλοντικές γενιές.

Σίγουρα  γιαγιά ήσουνα ερπετό και μάλιστα  πολύ δηλητηριώδες, κόμπρα  βασιλική. Τώρα όμως πιες κανένα χαμομήλι  και άντε στη γωνιά.

 

Προηγούμενο άρθρο Πανηγύρισε το Ιερό Παρεκκλήσιο προς τιμήν των Αγίων Φανουρίου, Αποστόλου Κλεόπα και Ειρήνης στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο ΔΥΠΑ: Εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής τον Σεπτέμβριο