Ειδήσεις

Επιτυχής Διεξαγωγή Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Δήμο Σοφάδων


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από τον Δήμο Σοφάδων την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. Η δράση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σοφάδων, όπου δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς που χαρακτηρίζει την τοπική μας κοινωνία.

Ο Δήμος Σοφάδων ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που αφιέρωσαν χρόνο για αυτή τη σημαντική πράξη ανθρωπιάς. Ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας για την αδιάκοπη υποστήριξή τους και την άψογη οργάνωση της αιμοδοσίας, καθώς και στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών για την καθοριστική συμβολή του.Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή Τράπεζας Αίματος για την άψογη διεκπεραίωση της αιμοδοσίας.

Η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά είναι αξίες που ενώνουν και δυναμώνουν την κοινότητά μας. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορεί να προσφέρει ο άνθρωπος στον συνάνθρωπο.

Κάθε σταγόνα μετράει!
Ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επί ποδός για τον σπουδαίο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Α.Σ. Καρδίτσας!
Επόμενο άρθρο Συντονισμένη τροχονομική δράση στη Θεσσαλία, με γνώμονα την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων