Ειδήσεις

Επίσκεψη ανέργων Ρομά σε επιχειρήσεις του Δήμου Σοφάδων


Ο πρώτος κύκλος της δράσης «Τεχνικές αναζήτησης Εργασίας» που πραγματοποιήθηκε κατά το προηγούμενο  διάστημα στο Παράρτημα Ρομά του Δήμου Σοφάδων ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη των ωφελούμενων ανέργων Ρομά σε επιχειρήσεις της περιοχής μας. Στόχος της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη και οργάνωση των στελεχών του Παραρτήματος Ρομά του Δήμου Σοφάδων ήταν η διευκόλυνση της πρόσβασης και κυρίως η ενεργός αναζήτηση εργασίας σε πραγματικές πλέον συνθήκες και όχι μόνο σε συνθήκες εργαστηρίου. Η συγκεκριμένη δράση ολοκληρώνεται με την παρακολούθηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Οι τοπικές επιχειρήσεις υποδέχτηκαν τους ανέργους Ρομά   με το προσωπικό του Παραρτήματος Ρομά και τους ενημέρωσαν για τις θέσεις εργασίας, τη διαδικασία προσλήψεων,  τις δεξιότητες που χρειάζονται. Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις για το χρόνο που διέθεσαν καθώς και για την υποστήριξη τους στη δράση μας.

AGROLAND Α.Ε. – ΚΑΤΣΗ ΧΡ. ΑΦΟΙ Όσπρια Κιερίου – Σπόροι Δρεμόνι – Γεωργικά Μηχανήματα Agroland ΣΟΦΑΔΕΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Κ.& ΣΙΑ Ο.Ε. Μελισσοκομικά Είδη Σοφάδες

DAMAVAND ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Βασιλειάδης Φίλια

ΜΑΡΚΟΥ ΚΜ ΑΓΡΟΤΙΚΗ Παραγωγή και Επεξεργασία Βαμβακιού, Φιλία

ΚΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑ ΓΗ – Φίλια

BHP ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Άμπελος

Η δράση ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή, οργάνωση και υποστήριξη  της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Τουρισμού Κοινωνικής Πρόνοιας -Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού  κ  Σ. Αλειφτήρα.

Το Παράρτημα Ρομά Σοφάδων (Υποέργο ΙΙ) υλοποιείται ως μέρος της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σοφάδων” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Matchmaking συναντήσεις στο InnoHealth Forum 2024