Ειδήσεις

Εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας


Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι μια από τις σημαντικότερες εορτές για την Ορθοδοξία. « Πλημμύρισαν»  από κόσμο όλες οι Εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Πλήθος πιστών έσπευσε στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου Καρδίτσας να προσευχηθεί αυτή την μεγάλη εορτή, καθώς και πολλά μέλη του συλλόγου ηλεκτρολόγων Καρδίτσας με τις οικογένειές τους.

Ο σύλλογος ηλεκτρολόγων Καρδίτσας,  έχει προστάτη τους  το Άγιο Πνεύμα και κάθε χρόνο του Αγίου Πνεύματος ο σύλλογος τελεί αρτοκλασία. Φέτος η ετήσια εορτή τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καρδίτσας.

Στο κήρυγμα του ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, κάλεσε τους ευσεβείς πιστούς να διατηρήσουν τις δωρεές του Παναγίου Πνεύματος στη ζωή τους, να συμμετέχουν στα Μυστήρια της Εκκλησίας,  ώστε να εφοδιάζονται με μηνύματα Αναστάσεως Χριστού και να είναι όλοι βέβαιοι ότι η αγάπη, ο πρώτος καρπός του Αγίου Πνεύματος, θα επισκιάζει πάντοτε τη ζωή τους, ευχόμενος στο Εκκλησίασμα, Χρόνια Πολλά και ευλογημένα και το Πανάγιο Πνεύμα να φωτίζει το νού και να θερμαίνει τις καρδιές όλων. Τέλος ευχαρίστησε τον σύλλογο των ηλεκτρολόγων που τέλεσε τον ετήσιο εορτασμό τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και τοπικών προϊόντων στα Λουτρά Σμοκόβου
Επόμενο άρθρο Άνοιξε η πλατφόρμα για το Thessaly Evros Pass