Ειδήσεις

Εντύπωση κάνει η εκκωφαντική σιωπή των τεσσάρων εκλεγμένων βουλευτών – Γράφει ο Ευάγγελος Γαλούσης


Εντύπωση κάνει η αιδήμων εκκωφαντική σιωπή των τεσσάρων εκλεγμένων βουλευτών του νομού. Μόνον για ψήφους ενδιαφέρονται έστω και αν αυτοί προέρχονται από ερείπια ή σκουπίδια; Μήπως μόνον τις ψήφους αγαπούν και τίποτε άλλο (Καρδιτσιωτες, Παυσιλυπο);

Θα περίμενε κανείς να είναι μπροσταρηδες στην σοβαρή διαφορά απόψεων που έχει προκύψει. Ή μήπως ισχύει αυτό που κάποιος από αυτούς μου είπε “έλα τώρα ο δήμαρχος είναι του κόμματος και εγώ είμαι κομματικός, δεν είναι σωστό να τον εκθέσουμε”.

Κύριοι/α βουλευτές η σοβαρότητα και η ανάληψη θετικής δράσης για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος δεν έβλαψε ποτέ. Η μονόπλευρη ενημέρωση σας και ο φαινομενικός ύπνος δικαίου, στον οποίο έχετε περιπέσει σας εκθέτουν πλέον ανεπανόρθωτα. Είναι καιρός να φροντίσετε να μην χαθούν τα χρήματα που πιθανόν να βοηθήσατε να έρθουν. Υπάρχει και χρόνος και τρόπος. Όχι όμως ο ακολουθούμενος. Προσωπικά θα σας καταλογισω μεγαλύτερη ευθύνη για ο,τι θα επακολουθήσει από αυτήν του δημάρχου, ο οποίος έχει παρασυρθεί από κρυφούς συμφεροντολογους μυστικοσυμβουλους σε ένα μεγαλοϊδεατισμό που χωρίς την προτροπή σας δεν θα αποχωριστεί.

Όσο μπορώ να εκτιμήσω τις εξελίξεις μπορώ και να σας βεβαιώσω ότι τα χρήματα θα χαθούν, το Παυσιλυπο θα στραπατσαριστει και θα μείνει για πολύ καιρό γιαπι και οι Καρδιτσιωτες θα κλαίνε την μοίρα τους.

Επίσης μπορώ να σας βεβαιώσω ότι υπάρχει και χρόνος και τρόπος να διορθωθούν όλα και ο δήμαρχος κι εσείς να πάρετε τα εύσημα ενός σωστού αποτελέσματος.

Ο τολμών νικά.

Να ξέρετε όμως ότι σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα χωρέσουν ύποπτες συναλλαγές. Αυτό θα είναι ένα πρόβλημα.

Και εδώ χωράει του Δημάρχου το αιδώς Αργείοι αλλά με την σωστή ανάγνωση.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εορτασμός της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος επί της οδού 25ης Μαρτίου