Ειδήσεις

Ενδοτική πολιτική και που οδηγεί – Του Κώστα Βλάχου


Τώρα η Ελλάδα  δρέπει τους καρπούς της  ενδοτικής  πολιτικής   της και προς την Τουρκία. Ο Ερτνογάν χθες στη Ν. Υόρκη  από την έδρα του ΟΗΕ   ζήτησε δυο κράτη  στην Κύπρο.

Βέβαια  αν γίνει αυτό  έχει κατά  νου μελλοντικά   να γίνει ένα κράτος  με την κατάκτηση ολόκληρης της Κύπρου  από την Τουρκία.

Η  Τουρκία  συνέχισε έχει δικαιώματα  στην ανακηρυχθείσα  υφαλοκρηπίδα  βόρεια  και δυτικά  της β. Κύπρου και οι Τουρκοκύπριοι   έχουν  δικαιώματα γύρω από ολόκληρο το νησί. Είπε και άλλα θα σταθώ μόνο στην ειρηνική επιχείρηση της Τουρκίας κατά την εισβολή.

Μάλιστα αυτές τις δηλώσεις τις έκανε  λίγο πριν τη συνάντηση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, η οποία  όπως διάβασα

κύλισε σε ήρεμα  νερά. Πως να μην  κυλήσει όταν οι δική μας πλευρά σε τίποτα δεν αντιδρά.

Είχαμε δεχτεί να αποχωρήσουμε από την Κάσο  και η  Τουρκία  μας ευχαρίστησε, ενώ ο Τουρκικός τύπος  έγραφε πως επιτέλους η Ελλάδα αναγνωρίζει  τις Τουρκικές Θάλασσες [που είναι Ελληνικές ].

Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος για να δικαιολογήσει όλες τις υποχωρήσεις  μας είπε. Τι θέλετε επιτέλους πόλεμο;

Αγνοεί ακόμα  και τη λαϊκή ρήση  ότι τρώγοντας  ανοίγει η όρεξη. Εάν οι Τούρκοι  μας πάρουν νερά  θα προχωρήσουν και στη στεριά. Στις σημερινές συγκυρίες  έπρεπε  να υψώσουμε ανάστημα  στη Τουρκία. Να  εκμεταλλευτούμε την πλήρη υποταγή μας στη δύση  που μας  έχει  ανάγκη για τον πόλεμο  με την Ρωσία. Είναι η μόνη περίοδος που θα καθήλωναν την Τουρκία ή θα στρέφονταν και εναντίον της γιατί κατά  καιρούς  τους δημιουργεί προβλήματα.

Μελλοντικά  θα πούμε σε πολλά, ΈΧΕΤΕ  ΓΕΙΑ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το μεγάλο αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό!
Επόμενο άρθρο Στις 22 Νοεμβρίου η Παρουσίαση του Βιβλίου Πρακτικών του Συνεδρίου με θέμα Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης και η εποχή του